≫ 

Noletov govor o donaciji za Australiju izazvao i Rafin aplauz: Za ugrožene 750.000 dolara!

ATP je u saradnji sa igračima izdvojio pozamašnu sumu

  • 13

Krovna teniska organizacija, ATP, organizovala je skupljanje novčanih sredstava za pomoć ugroženima od požara u Australiji, a među prvima su u pomoć priskočili Novak Đoković i Rafael Nadal.

Upravo je Nole posle pobede u ATP kupu spomenuo da su svi svesni da Australija prolazi kroz teške trenutke, a zatim i da su brojni teniseri uz ATP ukupno izdvojili 750.000 australijskih dolara, koji će biti iskorišćeni za pomoć najugroženijima.

Uz velike ovacije, dobio je i aplauz Rafe Nadala, koji je džentlmenski čestitao na tituli.

Video: Đoković olupao reket u nastupu besa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. januar 2020 | 15:51

    Novak je decko osim sto je sportista on je i humanista ,dobar covek,elokventan,ume da se ponasa i recit,buducnost ove zemlje je sutra u njegovim rukama,jer je on budiuci prezidente

  • Cure

    12. januar 2020 | 16:51

    Velikii si Novacee..Svaka cast..znamo koliko pomazes i u Srbiji..

  • Huan

    12. januar 2020 | 17:31

    Sve je to lepo. Australiju je pogodila teska nesreca. Svakako treba pomoci, da me neko ne razume pogresno, ali nasoj zemlji, nasem narodu da se svaki dan pomaze sa 750h evra ne bi se izvukli iz nemastine i krize jos ko zna koliko godina. Ako izuzmemo Beograd i jos par vecih gradova, svuda je teska nesreca. Uce nas da nam je malo dosta a jos malo vise je preterivanje. Mi ni ne znamo sta je zivot. Znamo samo za prezivljavanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA