≫ 

Nadalu smetaju, a Đoković im se poklonio: Nole odao priznanje Srbima na "najboljoj podršci ikada"

Još je pod utiscima naš as nakon navijačkog uragana koji je dobio od Srba tokom ATP Kupa

  • 4
Australia Tennis ATP Cup Foto: Tanjug/AP

Srpski tenis je i u 2020. godini počeo kako se samo poželeti može, osvojen je prvi ATP Kup, uz dosta emocija koje su dotakle lidera našeg tima i najboljeg među najboljima Novaka Đokovića.

Nole se već dva puta oglašavao nakon uspeha, imao je poruku vezanu i za uspeh njegove humanitarne organizacije, a oglasio se još jednom, sumirajući učinjeno sa posebnim osvrtom na podršku koju je naš tim imao od srpskih navijača u Australiji.

- Kakav pobedonosni početak 2020 godine. Bila mi je ogromna čast da predstavljam Srbiju na inaguralnom ATP Cup-u i da zajedničkim snagama osvojimo prvi trofej u istoriji ovog timskog takmičenja. Zahvalio bih se svim mojim saigračima i srpskom timu prijatelja koji su dali sve od sebe da se ostvari istorijski uspeh. Srećan sam sto sve mogu da ih nazovem prijateljima sa kojima sam proveo nezaboravne trenutke poslednje 2 nedelje - poručio je Nole.

Novak i saigrači su imali frenetičnu podršku sa tribina, kakva se viđa samo na fudbalskim utakmicama, zbog čega je negodovao Rafael Nadal, ali za noleta to je bila "najbolja podrška koju je ikad doživeo".

- Što se tiče srpskih navijača u Brizbejnu i Sidneju... To je bila najbolja podrška koju sam ikada doživeo na teniskom terenu. Naježim se svaki put kada pomislim na taj ambijent. Hvala što ste nam pomogli da osvojimo veliki trofej za Srbiju. Želim svima srećnu 2020 godinu. Živeli

 
 
 
View this post on Instagram
What a great couple of weeks it has been for #TeamSerbia. 🇷🇸 It was a huge honor to represent Serbians at the inaugural @atpcup and bring the trophy home. It’s a very special feeling to be on a team with people who give all they have for the love of their country. I am happy to call all of them my family and I want to thank them for an unforgettable time together. As for the Serbian fans in Brisbane and Sydney... Best atmosphere I have ever experienced on the tennis court. Goosebumps every time I think about their support. Thank you for helping us win this big trophy for Serbia. I wish everyone the best possible 2020! Kakav pobedonosni početak 2020 godine. Bila mi je ogromna čast da predstavljam Srbiju na inaguralnom ATP Cup-u i da zajedničkim snagama osvojimo prvi trofej u istoriji ovog timskog takmičenja. Zahvalio bih se svim mojim saigračima i srpskom timu prijatelja koji su dali sve od sebe da se ostvari istorijski uspeh. Srećan sam sto sve mogu da ih nazovem prijateljima sa kojima sam proveo nezaboravne trenutke poslednje 2 nedelje. Što se tiče srpskih navijača u Brizbejnu i Sidneju... To je bila najbolja podrška koju sam ikada doživeo na teniskom terenu. Naježim se svaki put kada pomislim na taj ambijent. Hvala što ste nam pomogli da osvojimo veliki trofej za Srbiju. Želim svima srećnu 2020 godinu. ŽiveliA post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Video: Ovako se slavi, bre! Novak uz trubače pao u sevdah za srpsku Novu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    15. januar 2020 | 10:39

    NOLE KRALJ

  • vuk

    15. januar 2020 | 11:12

    kad psuju urlaju i new york, london paris na noleta nikom nista

  • Cober

    15. januar 2020 | 11:10

    Svi su bili ambasadori Srbije.a za navijače čista desetka većina njih je iz Bosne i krajine.pravi srbi.puno ih pozdravljam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA