≫ 

Federer i Nadal su sebični, samo misle na svoje karijere: Žestoki udar na na dvojicu legendi!

Kanadski teniser podigao glas protiv dvojice igrača iz vrha, jer ne pomaću slabijim igračima

  • 1

Kanadski teniser Brajden Šnur nazvao je Rodžera Federera i Rafaela Nadala sebičnim, i više zaniteresovanim za svoja ostvarenja, nego za celokupan teniski svet.

On je dodao da je sad vremne da njih dvojica ustanu i stanu odbranu tenisera nižeg ranga koji moraju da igraju u katastrofalnim uslovima na Australijan openu.

Svetski igrač 103. je pobedio u kvalifikacijama domaćeg takmičara Sebastijana Ofner i to posle dva sata igre u zagušljivim uslovima na Melburn Parku. On je dodao da bi najveća svetska imena trebalo da budu glas malih igrača.

- Inicijativa mora da dođe od igrača sa vrha. Rodžer i Rafa su pomalo sebični i misle samo na sebe i njihove karijere - rekao je Šnur i dodao:

Brejdan Šnur Rafa, Rodžere, mislite malo i na nas: Brajden Šnur kanadski teniser "udario" na najveća imena tenisa Foto: Guliver/Getty Images/ Minas Panagiotakis / Stringer

- Zato što su blizu kraja i misle samo na svoju zaostavštinu, a ne o sportu i ono što je dobro za ovaj sport. - istakao je Šnur.

Kanađanin se na meču sa Ofnereom borio sa jako teškim uslovima na terenu koje je opisao kao da je istovremeno pušio cigare koliko je zadimljeno bilo. Takođe, Dalila Jakupović tenisrka iz Slovenije je moralqa da se povuče aa meča pošto je kolabirala i pala na kolena od zagušlivosti.

- Ovo nije normalno i igrači, koji recimo imaju problema sa astmom su neverovatno ugroženi. Zato igrači moraju da se ujedine i da donesu odluke koje se tiču njihovog zdravlja - istakao je Šnur.

Video: Oni su Velika trojka i njihovoj dominaciji nema kraja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ate

    15. januar 2020 | 21:44

    Kad ode velika trojka u penziju , stavlja se katanac na tenis!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA