Pijan igrao finale AO, u ložu doveo 3 brutalno seksi Ruskinje: Priča o legendarnom meču u Melburnu

Ni posle 18 godina nije otkriveno ko su bile plavuše u loži Marata Safina, dok je tada kružila teorija da ih je iznajmio, platio avion i doveo u Melburn u luksuznu vilu

  • 22
Marat Safin Marat Safin, legendarni ruski teniser Foto: Guliver/Olivier Anrigo/Getty Images

Iako je svojevremeno bio prvi reket sveta, za njega kažu da bi uradio mnogo više u svojoj karijeri da je bio u potpunosti koncentrisan samo na tenis i da istu nisu pratile određene kontroverze!

Pogađate, u pitanju je Marat Safin - nekadašnji ruski teniser i čovek koji sada obavlja funkciju selektora reprezentacije svoje zemlje. Reprezentacije koja je nedavno poražena od Srbije u polufinalu ATP Kupa.

Ali nećemo sada govoriti o ATP Kupu i velikom trijumfu našeg tima, već o karijeri Marata Safina. Tačnije, jednom finalu koje je igrao i koje će ostati upamćeno kao jedno od najšokantnijih u istoriji tenisa.

Safin je 2002. godine imao veliku priliku da protv Šveđanina Tomasa Johansona osvoji Australijan open. Bio je veliki favorit, ali je na kraju poražen u četiri seta. Iako je vodio sa 1:0.

Mnogi su razlog Safinovog neuspeha pronašli u njegovoj loži, odnosno osobama koje su tamo sedele. Dok su drugi igrači tamo doveli žene i decu, Rus je ''postavio'' tri atraktivne plavuše na ivici punoletstva.

- Morate da priznate da sam imao veoma lepu podršku na tribinama - rekao je Rus tada na konferenciji.

Safin ih je nazvao ''porodica'' prilikom izjava koje je davao posle finala. Tokom istog su često privlačile pažnju muškog dela populacije, a do današnjeg dana nije okriveno ko su one bile.

Marat Safin Printskrin: Youtube/Australian Open TV

Zanimljivo je i to da pomenute devojke nikada više nisu viđene u njegovom društvu, a jedna od teorija koja je tada bila najrasprostranjenija glasila je da ih je Safin praktično iznajmio, odnosno dovezao avionom čak iz Rusije u vilu koju je uzeo samo za njih.

Safinov nekadašnji kolega Danijel Kelerer, koji je 2011. izbačen iz tenisa zbog nameštanja mečeva, svojevremeno je izjavio i da je Rus pijan igrao to finale.

Marat Safin Printskrin: Youtube/Australian Open TV

- Pio sam alkohol tokom cele moje karijere, ali prvi put tek sa 24. godine. Tada sam video Safina kako pije pre finala AO. Pomislio sam da ako ja ne mogu trezan da se pomerim sa 150. mesta, a on pijan igra finale, onda alkohol i nije tako loš - rekao je Austrijanac i dodao:

- Safin je toliko bio pijan i noć pre, kao da je slavio rođendan. Ili kao da je već proslavio osvajanje Australijan opena.

Upravo ta žurka noć pre je povezivana sa pomenutim devojkama koje su navodno stigle iz Rusije. Safin je na kraju ostao samo na dva gren slema - US Open 2000. i AO 2005. godine.

Tokom karijere je osvojio 15 turnira i ukupno je zaradio 12 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    16. januar 2020 | 20:43

    I?Život mu je protekao u sreci i veselju!

  • Josh

    16. januar 2020 | 20:44

    Ovo u sredini Mirka Rodzerova 😂😂

  • Beker

    16. januar 2020 | 23:30

    Ma boli ga uvo bre,covek zaradio pare i uzivao i tad i sad u zivotu,bas ha briga za rekorde i trofeje i tenisu,osvojio ih je dovoljno. Uzmimo za primer Novaka,ja ga mnogo volim kao igraca,nas je covek i napravio je neverovatne stvari u tenisu,i za drzavu Srbiju i za njega licno,ali nikad necu moci da razumem zasto pokusava toliko da se dodvori ljudima koji ga ne vole. Npr.u americi,na us open,zasto im titra kad ga otvoreno ne vole. Odbrusi im i boli te uvo sta ce da misle i kako ce da se ponasaju,imas dovoljno,osvojio si mnogo,i sta im se koji djavo dodvoravas. I ne samo u americi,nego i na nekim drugim turnirima. Zato skidam kapu Kirijosu,sto se tice tih stvari,on im se ne dodvorava ni 1%,nikome i nigde!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA