≫ 

Mentalno sam jak, svesno radim na sebi: Lajović zadovoljan posle plasmana u 2. kolo Melburna!

Srpski teniser pobedio je Kajla Edmunda na startu Australijan opena

  • 0
Australia Tennis ATP Cup Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je u nastavljenom meču savladao Britanca Kajla Edmunda rezultatom 3:0 - 7:6, 6:3, 7:6!

Posle meča Lajović je istakao da je jako zadvoljan igrom i trijumfom.

- Krenuo sam u deficitu sada i počeo sam jako dobro. Nastojao sam kako treba da se zagrejem i da uđem u meč sa podignutim pulsom, da od prvog poena krenem kao da nismo ni prekidali.

- Delovalo mi je kao da je njemu trebalo vremena da uđe u meč, to sam iskoristio da se vratim. U drugom setu mi je vratio brejk, mogao sam dodatno tu da ga prelomim - kaže Lajović i dodaje:

Dušan Lajović Foto: AP/Tanjug

Nastavio je Dušan da analizira pobedu nad polufinalistom iz 2018. godine.

- Dobra igra od početka do kraja, ako izuzmemo taj gem pre prekida. Zadovoljan sam kako sam uspeo da budem mentalno tu sve vreme meča, nisam dozvolio da se bilo šta što se dešava odrazi na moju igru.

- Taktički je bio dobar potez da uspem da ga oteram sa moje bekhend strane na njegovu forhend stranu jer je on najjači kada se izvlači na forhend iz bekhend strane. Funkcionisalo je to što sam želeo, na njegove insajd aut forhende odgovarao sam bekhend paralelom - rekao je Lajović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA