≫ 

Slikala se gola, Ronaldo je smuvao na skupa kola: Karijeru Karoline Voznjacki obeležio buran život

Povezivali su je sa brojnim kolegama i slavnim fudbalerima, verenik je ostavio na venčanju, a Voznjacki je uspevala da ostane u vrhu i pronađe put do svoje sreće

  • 13

Legendarna Dankinja Karolna Voznijacki (29) oprostila se u noći između četvrtka i petka od aktivnog bavljenja tenisom, i to, posle poraza od Tunišanke Ons Žaber sa 2:1 (7:5, 3:6, 7:5) u šesnaestini finala na Australijan openu posle deceniju ipo bavljenja belim sportom. 

Bogatu karijeru jedine teniserke Skandinavije koja je bila na vrhu svetskog tenisa, obeležilo je 30 titula, prvo mesto WTA liste tokom 67 nedelja, titula na Australijan openu, a imala je i zanimljiv život van terena o čemu su mediji pisali, poput muvanja sa fudbalerima, Kristijanom Ronaldom i Fernandom Toresom i otkazane svadbe sa golferom Rorijem Mekilrojem. Takođe, bilo je i " izleta" u modeling i "bodi painting", posle kojeg su nastale brojne "golišave" fotografije. Na kraju, uz brak sa NBA zvezdom Dejvidom Lijem, usledio je i teniski kraj.

 

 
 
 
View this post on Instagram

🐖🌴👰🏼A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

2017 @ESPN #BodyissueA post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

 

Karolina je rođena u Odenzeu, u porodici poljskih emigranata, u kojoj se majka bavila odbojkom, a otac igrao profesionalno fudbal. Već sa 15 godina ušla je u svet profesionalnog tenisa, da bi se godinu dana kasnije plasirala među 100 najboljih teniserki na WTA listi. Ipak, njen pravi vrtoglavi uspon je počeo 2008. godine, kada je na svom debitantskom nastupu na Australijan openu savladala Žizelu Dulko, Aljonu Bondarenko i Sabinu Liziki, a izgubila od Ane Ivanović.

Uspon se nastavio sve do 2010. godine kada postaje najbolja teniserka planete, a na tom mestu ostaje do 2011. godine, i od tada ima nešto slabiji plasman.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste njen privatan život, koji je blago rečeno, buran. tako je ostala zapamćena njena "afera" i prepiska sa Kristijanom Ronaldom, zbog koje su njih dvoje dovodili u vezu. Naime, tadašnja zvezda Real Madrida i Dankinja su se dopisivali preko Tvitera, a raspravljali su da li je bolje do teretane ići Ferarijem ili Lamborginijem. Portugalac je bio za Lamborgini, jer je "Ferari nije tako tih".

Zanmljivo, nju su dovodili u vezu i sa Rafaelom Nadalom i Huan Martinom del Potrom, ali je ona potvrdila jedino da joj je dečko bio Fernando Verdasko, takođe, nivši dečko Ane Ivanović.

 
 
 
View this post on Instagram

Tonight at the opening Gala Dinner for the St Petersburg tournament, catching up with the lovely @anaivanovic 😊A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

 

Njenim "ljubavnim" avanturama tu nije kraj, jer se pohvalila da je dobila dres španskog fudbalera Fernanda Toresa, sa kojim su je odmah povezali. Ipak, istina je takva da je, na korak od venčanja bila tokom zabavljanja sa golferom Rorijem Meklirojem. Ali, upravo sa njim je doživela emotivni krah nakon što je dočekala da je verenik ostavi, iako su gostima podelili pozivnice za svadbu.

Karolina Voznjacki

Karolina Voznjacki i Rori Mekilroj; Foto: AP/Tanjug

Karolina Voznjacki i Rori Meklorj

Golfer je ostavio Karolinu posle veridbe i zakazane svadbe; Foto: AP/Tanjug

 
 
 
View this post on Instagram

Fore!! 😎🏌⛳️👙A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

 

Inicijator raskida veridbe i odustajanja od venčanja bio je Mekilroj koji je posle deljenja pozivnica onima koji su trebali da dođu na svadbu shvatio da nije spreman za brak.

- Bila sam uništena. Prvo sam mislila da se šali. Planirala sam devojačko veče, zaboga! Telefon mi je poludeo, ali ja nisam mogla ni sa kim da pričam - priča sada Dankinja, koja je za golfera bila verena pune dve godine.

Ipak, samo je njena najbolja prijateljica sa WTA tura, Serena Vilijams, bila najupornija.

- Prvo je napisala: "Ako se ne javiš, ja ću doleteti u Monako". Druga je bila: "Ako ne otvoriš vrata, razvaliću ih. Tada sam pomislila da je bolje da se javim. I drago mi je što jesam. Serena me nije žalila, kao što bi me mnogi žalili. Kad mi je bila najpotrebnija, bila je uz mene. Zato je naše prijateljstvo sada toliko snažno - izjavila je Karolina.

Serena Vilijams i Karolina Voznjacki

Serena i Karolina; Foto: AP/Tanjug

Usledio je period u kojem je sa jedne strane Dankinja živela život "punim plućima", ali je prvo WTA liste bilo sve dalje i dalje. Tako je često umela da obraduje navijače golišavim fotografijama. Bavila se i modelingom, a serijal snimaka i fotografija na kojima se vidi kako umetnici crtaju po njenom nagom telu, obeležio je taj period.

Karolina Voznjacki

Nago telo Karoline Voznjacki opčinilo je fanove; Printskrin: Youtube/Sports Illustrated

Karolina Voznjacki

Bilo je i editorijala u toplesu; Printskrin: Youtube/Sports Illustrated

Karolina Voznijacki

Nije se stidila da pokaže svoje telo; Printskrin: youtube/peter hansen

Karolina Voznijacki

Opčinila je navijače fotografijama; Printskrin: youtube/peter hansen

Karolina Voznijacki

Printskrin: youtube/peter hansen

Karolina Voznijacki

Printskrin: Instagram/carowozniacki

Karolina Voznijacki 2

Printskrin: Instagram/carowozniacki

Karolina Voznjacki

Foto: Instagram.com/carowozniacki

Karolina Voznijacki

Printskrin: ESPN Video

Karolina Voznijacki

Foto: twitter.com/CaroWozniacki

Ipak, sve je došlo na svoje u 2018. i 2019. godini. Prvo je osvojila Australijan open, da bi se, posle tri i po godine zabavljanja udala za Dejvida Lija. Njih dvoje su se venčali u Kastiljon del Bosku u italijanskoj Toskani, a upoznali su se u Majamiju nakon teniserkinog raskida sa Rorijem Mekilrojem.

Li  je lepu Dankinju zaprosio dijamantskim prstenom od 8,88 karata jer je osmica Karolinin srećan broj.

Na svadbi su bile brojne zvanice iz sveta sporta, što košarke, što tenisa. Ulogu deveruše je imala Serena Vilijams, verovatno najbolja igračica svih vremena, a na podužoj listi zvanica bili su i Pau Gasol, Harison Barns, Agnješka Radvanjska, Anđelik Kerber, Ursula Radvanjska...

Posle bogate i burne karijere, Voznjacki sa Australijan opena odlazi u zasluženu penziju kao 36. igračica planete. Nema sumnje, nedostajeće svima na Turu, a i Novak Đoković se od nje oprostio emotivnim rečima.

 
 
 
View this post on Instagram

Best weekend of my life ❤️A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

🌟power coming out to raise money for #rallyforrelief tonight! #australiaA post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

Thinking myself back to the sun, warm weather and no tan lines 😍👙 @si_swimsuitA post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Berane

    24. januar 2020 | 13:41

    Treba ju vidjet uzivo.. I proc pored nje.. Srpkinje su zakon.. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Koperfild

    24. januar 2020 | 12:51

    Ovi na slici zajedno imaju skoro 80 grem slemova 😂

  • sims

    24. januar 2020 | 15:28

    Da nije bila poznata Teniserka,bila bi Riba ispod proseka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA