≫ 

Ivana Jorović o Australijan openu i ženskom tenisu: Đoković osvaja titulu, Srpkinjama treba iskustvo

Najveća mlada nada ženskog tenisa u Srbiji, prognozirala je rezultate na Australijan openu, ali i prokomentarisala loš plasman srpskih teniserki

  • 0

Iako zbog povrede nije mogla da nastupi na ovogodišnjem Australijan openu, Ivana Jorović i dalje važi za našu najbolje plasiranu teniserku.

Na druženju sa fanovima u Ušće šoping centru, Ivana je otkrila svoje prognoze za finale najvećeg ATP takmičenja u Australiji. 

Ivana jorović Ivana Jorović, Foto: Guliver/Dan Istitene/Getty Images

- Veliki sam patriota, ali i verujem u kvalitet naših igrača, zbog čega sam ubeđena da će Novak Đoković ove godine osvojiti Australiju. Njegova snaga i koncentracija su na visokom nivou, a ima i veliku podršku srpskih navijača sa tribina, što je dobitna kombinacija. Što se žena tiče, mislim da će pehar pripasti Ešli Barti. Ona je trenutno najbolja teniserka na svetu, a i igra na domaćem terenu, pa ne sumnjam u njen uspeh - kaže mlada teniserka.

IVANA JOROVIC, OLGA DANILOVIC Ivana Jorović i Olga Danilović, Foto: MN Press

Kao juniorska prvakinja sveta i 86. teniserka na ATP listi, Ivana nam je priznala ko je po njoj najveća mlada nada ženskog tenisa i koga vidi kao najveću konkurenciju.

Zbog lošeg plasmana naših teniserki na Australijan openu, pitali smo je i šta vidi kao glavne probleme ženskog tenisa u Srbiji, a njen odgovor možete pogledati u videu na početku teksta. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA