Drhtala je ruka pri servisu za trijumf: Dominik Tim priznao da se uplašio pobede protiv Rafe!

Iskreno je rekao sve Tim

  • 3

Dominik Tim pobedio je Rafaela Nadala u četvrtfinalu Australijan Opena, iako se videlo da ima strah od pobede u jednom trenutku.

Servirao je za trijumf Austrijanac i srljao je iz greške u grešku pri 5:4 u 4. setu, ali ga to nije obeshrabrilo, nije dozvolio preokret. Sačekao je novu šansu u taj-brejku i oberučke je prihvatio. Usput, prisetio se kako je sve mogao da ranije završi.

Dominik Tim Foto: Twitter.com

- To je bila veoma mentalno teška situacija, sa kojom nisam mogao da se izborim. Ali uspeo sam da se trgnem iz toga u taj-brejku - kroz osmeh je ispričao Tim.

- Svi mečevi su bili na visokom nivou, mislim da smo obojica bili u velikoj formi. Već smo pre dve godine igrali epski meč u Njujorku, danas sam se osećao da sam imao sreće u važnim situacijama. Mreža je ponekad stvarno bila na mojoj strani.

Tim će protiv Zvereva igrati polufinale, sa druge strane je zakazan klasik između Rodžera Federera i Novaka Đokovića, u četvrtak u 9.30. Ukoliko Novak Đoković odbrani titulu, čeka ga povratak na 1. mesto ATP liste.

Video: Novak se slomio i zaplakao na terenu zbog Kobija Brajanta: Moj mentor, moj prijatelj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dabo

    30. januar 2020 | 08:46

    Vec iduce godine broj 1. FINALE DJOKOVIC THIEM 1 : 3

  • Strelac

    29. januar 2020 | 14:43

    Tim igra dobro, ako bude u finalu gde ce ga najverovatnije cekati Novak, bice mu makar za 30% teze, jer Nole u ovom trenu igra osetno cvrsce od Nadala, servis je poboljsao, ritern mu je uvek dobar, kretanje mu je poput zivog zida, mentalna snaga poput Klimandzara. I sam Tim je izjavio da kada Nole kad igra svoju igru je definitivno najtezi protivnik. Ako Nole bude igrao svoju igru, svi mogu da se pakuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA