Dominik Tim o finalu sa Novakom: On je najgori mogući protivnik!

Novakov rival u finalu sumirao utiske posle polufinalne bitke

  • 40
Australijan open, Dominik Tim Printskrin: Twitter.com/@AustralianOpen

Novak Đoković će u finalu Australijan opena u nedelju od 09.30 (Eurosport 1) igrati protiv Austrlijanca Dominika Tima, koji je u polufinalu savladao Aleksandera Zvereva sa 3:1.

- Neverovatan meč, dva neizvesna tajbrejka na kraju, finale Australijan opena izgleda nerealno, sjajan start sezone za mene - rekao je Tim i pohvalio rivala koga je savladao.

- Imao je užasan ATP kup, znam da je nastavio naporno da radi, njegova nedelja pripreme bila je velika, dugo se znamo. Možda sam ja pobedio zbog malo više iskustva. Ali on ima samo 22 godine i sigurno neće mnogo da čekamo dok ga ne vidimo u finalu Grend slema.

Dotakao se Tim i određenih problema koje je imao tokom polufinala.

- Mislim da su to nervi, stomak očigledno nije bio spreman na to, on je osetljiv, ali to se prosto desi kada imate ovako neizvesne mečeve, ali sve se dobro završio.

Za kraj je upitan o finalu, u kojem ga čeka Novak Đoković, koji napada rekordnu 8. titulu u Melburnu. "Možeš li da ga zaustaviš?", pitao ga je Džon Mekinro, koji je radio intervju.

- Pokušaću - uz osmeh je rekao Tim, a zatim nastavio.

- Dva puta sam igrao finale Rolan Garosa sa Nadalom, sada sa Novakom ovde koji je kralj Australije, ima 7 titula i to je najgore kada imate takvo Grend slem finale. Daću sve od sebe, nadam se da mogu da se oporavim i da se pripremim. Daću sve od sebe da dođem do Grend slem titule - rekao je Tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ratar

    31. januar 2020 | 14:07

    Mozes ti to legendo. Dobio si ga poslednja tri meca. Samo hrabro i teraj ga trci, nije vise tako mlad. Ajde pa da se radujemo u nedelju svi!!!

  • Fil

    31. januar 2020 | 14:03

    Novak je još uvek bolji od tebe!

  • Mane

    31. januar 2020 | 13:59

    Sačekaj još malo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA