Nije dobro ono što je Novak rekao lekarima dok su mu ukazivali pomoć u finalu AO

Đoković je imao kraću intervenciju tokom trećeg seta

  • 4
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Dominik Tim vode rovovsku bitku u finalu Australijan opena, a to iscrpljuje oba tenisera. Ipak, deluje da je Novak prvi pokazao znak ranjivosti, pošto je tokom 3. seta zatražio lekarsku pomoć.

Doktori su prišli našem teniseru, a on se požalio da je umoran tokom razgovora, što je nešto što sigurno brine sve Novakove navijače.

Novak je posle intervencije lekara dobio određeni preparat, verovatno da povrati snagu, a ono što je dobro, jeste da nije tražio pun medicinski tajmaut, tako da deluje da nema povrede, već samo manjka snage.

Na Đokovića je značajno uticala i odluka sudije u završnici drugog seta, kada je faktički "izbušio" Novaka i omogućio Timu da napravi brejk i izjednači.

Đoković je na to besno odreagovao, potapšao je ironično sudiju, a onda mu je svašta rekao tokom pauze. Tada je izbačen iz ritma, Tim je to iskoristio na startu trećeg seta i brzo poveo sa dva brejka prednosti, nakon čega je Novak zatražio i pomoć doktora.

Video: Novak? Pustio je Endija da pobedi: Legendarni Bojsi iz Mućki o tajni Đokovića, Zvezdi i kriketu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA