≫ 

Vilander se "ujeo za jezik" posle finala: Novak ne zna da izgubi u Melburnu!

Osam od osam u finalima prvog Gren slema sezone ima srpski igrač

  • 8

Teniski ekspert Mats Vilander "ujeo se za jezik" posle finala Australijan opena između Novaka Đokovića i Dominika Tima u kom je Srbin pobedio sa 3-2 posle četiri sata igre - 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4.

Bivši švedski igrač je pre finala prognozirao da će Tim pobediti sa 3-1 i pogrešio. Novak je dobio prvi set, delovalo je da je na dobrom putu, ali...

- Tako je, to je važna stvar, dobio je prvi set, potrošio energije, onda je bio spreman za četvrti set, dao je sve od sebe da ostane u kontaktu. Tim se trudio ,ali je novak odigrao sjajan meč i dobro je kontrolisao svoju energiju u tom meču - rekao je Vilander na Eurosportu.

Prelomni momenti su se desili u četvrtom setu kada je Novak uspeo da dođe do brejka i preokrene sve u svoju korist. Udarci su postali mirniji, igra sigurnija, a Đoković "svoj" na terenu.

- Kraj drugog i početak trećeg seta, njegova igra nije ličila, imao je krizu i sa brzinom udaraca, Tim je to kontrolisao odličnim forhendima, ali on (Đoković) u finalima ovde ne zna da izgubi. Nezaboravno veče za Novaka, razgovaraćemo o njemu još kasnije - dodao je Vilander u emisiji Gem, Šet end Mats.

Video: Pogledajte kako je Novak isprozivao sudiju posle skandalozne odluke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин Србија

    2. februar 2020 | 14:41

    Ретко глуп човек,осам година лупа глупости и прича против Новака,глуми да је стручњак а из приложеног се види да је нема појма.

  • Zak

    2. februar 2020 | 18:38

    Volio bih da nastavi ovakvim prognozama jer to donosi Noletu srecu,hahahaha.

  • Oki

    2. februar 2020 | 19:01

    Mislim da ovi iz Eurosporta treba da reaguju ovaj se vidi iz aviona da je ljubomoran na Novaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA