≫ 

Novak otkrio kako je savladao bes zbog sudije, zatim i koji je prelomni momenat za veliki preokret!

Bilo je ludo!

  • 23
Novak Đoković Foto: youtube.com

Novak Đoković je u prvom intervjuu na terenu otkrio ključni trenutak kada je znao da će preokrenuti protiv Dominika Tima.

Đoković je osvojio osmi pehar Australijan opena, i to posle epskog preokreta u pet setova. Kada su se mnogi razišli, on je dao još jedan intervju, ali su ostali srpski navijači.

- Hvala svima koji su ostali do ovako kasnih sati kako bi me podržali. Ovo je sjajan teren i nadam se da su svi uživali u teniskom šou programu. Bilo je ovo jedno od najtežih finala u Australiji. Znate da sam bio na ivici poraza, Dominik je počeo da dominira na svim delovima terena, igrao je sjajan meč i mislim da je prelomni bio četvrti set pri 2:1. Servirao sam i osetio sam da se vraćam u meč. Posle toga sam vratio snagu da prođem kroz četvrti i peti set. Videli ste da smo obojica bili prilično umorni, ali dali smo sve od sebe. Nažalost, jedan je morao da izgubi, želim mu sreću u nastavku sezone.

Otkrio je Novak i kako je teško izboriti se sa psihološkim problemima i pritiskom.

- Nismo samo sportisti, već i ljudi. Sve je teže nego što izgleda. Ljudi provode mnogo vremena u prošlosti i budućnosti, razmišljaju kako bi sve moglo da ispadne i to ume da stvori strah od neočekivano. Jedino je važan aktuelan trenutak, sadašnjost. Sve zvuči lakše kad se kaže, možda zvuči i kao kliše. Ali teško je reagovati kad neke stvari ne možete da kontrolišete, jedino što možete je da probate da kontrolišete sebe. Mentalno, prolazite kroz pravu psihološku bitku.

Aludirao je Novak na prepirku sa arbitrom, koji je inače poznat po brojnim okršajima sa teniskim zvezdama.

Video: Pogledajte kako je Novak isprozivao sudiju posle skandalozne odluke

Video: Emotivan govor šampiona: Đoković pomenuo Kobija i požare, svi mu apladirali zbog reči o Timu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo ti ga!

    2. februar 2020 | 16:55

    Eto tako je to, Najbolji teniser na svijetu Novak Djokovic. U Dublu, opet Srpkinja najbolja na Svijetu, Mladenović. Bronzana medalja u vaterpolu Crna Gora, igrači skoro svi Srbi, (Cetinjani hoće da kidaju tri prsta Srbima iz CG, ali samo kad ih je rulja su hrabri 😂 I tako dalje....) ajmo Srbiiii

  • Ivan SD

    2. februar 2020 | 15:54

    Nole najbolji si i kao teniser i kao covek nema potrebe da se dokazujes ziv nam bio!👍👏👏👏

  • KALIMERA

    2. februar 2020 | 16:10

    PUKNI,CRKNI,VILANDERU.HAHAHA 3:0 ZA TIMA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA