≫ 

Uticajni teniski novinar servirao istinu: Svet navija za Federera, Nadala i ostale Đokovićeve rivale

Srbin je i protiv Tima imao manjinsku podršku u Melburnu

  • 25
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković ni protiv Dominika Tima nije imao većinsku naklonost navijača u finalu Australijan Opena, što je još jedan pokazatelj da ljubitelji tenisa u svetu, veliki deo njih, uživaju da gledaju Srbina samo poraženog.

Nole im nije priuštio to zadovoljstvo, osmi put je digao trofej u Melburnu, demonstrirao čeličnu volju i inat u momentima kada je stadion bio protiv njega, a Tim u najvećem naletu preokrenuvši u setovima.

Zanimljivu anketu je baš povodom navijačke podrške u muškom tenisu postavio uticajni teniski novinar Ben Rotenburg, koji je klasifikovao teniske fanove u tri grupe:

One koji navijaju za Federera, one koji podržavaju Nadala i oni koji su za svakog igrača koji igra protiv Đokovića.

To su, tvrdi Rotenburg, najpouzdaniji navijači u svetu muškog tenisa.

Rotenburg je sve ovo napisao kao odgovor na "tvit" u kome jedan korisnik ove društvene mreže doslovce "žali" Novaka zbog ogromne podrške koju je imao Tim.

Sve najnovije informacije sa prvog Gren slema sezone pratite u našem specijalu o Australijan openu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.z

    2. februar 2020 | 23:05

    Na zalost tacno ali to je samo dokaz njihovih predrasuda prema svima koji dolaze sa "istoka" i mogucnosti da se manipulise njihovim mozgovima od strane njihovih medija i "elita".

  • ne moze sve na silu

    2. februar 2020 | 23:15

    znamo one koji su nasim teniserima zabijali i noz u ledja i to javno pred publikomi kamerama da bi njihovi nadrasni bili bolji. Jadno.

  • seneka

    3. februar 2020 | 06:03

    Novak je najbolji.Za Novaka navija deo planete.Mozda je to teritorijalno i brojčano najveći deo Planete. Većina turnira se igra na Zapadu.Tamo se navijaci opredeljuju za tenisere sa Zapada.Novak pomalo gresi sto pokusava(posebno u prošlosti)da animira te navijače da ga bar poštuju.Oni to razumeju kao njegovu slabost.Kirjos mu je uputio sasvim iskrenu poruku:Novak želi da se dopadne svima.Fanovi Novaka su to pogrešno razumeli,a to je najdobronamernija poruka upućena sa Zapada(ako je Kirjos uopšte Zapad).Mislim da je Novak i oni koji ga savetuju,u grešci kad se obraća publici.Nadal je tu besprekoran.Ne obraća pažnju i to je OK.Federe se predstavio kao maliciozna osoba i nebih o njemu.Novak treba da prestani misliti o navijačima i sličnom.Igraj tenis,napravi salu,budi opušten i guraj napred.Ne možeš ugoditi svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA