≫ 

Novak će preteći Federera po broju Grend slemova: Nekadašnji broj 1 kaže da tek dolazi era Srbina!

"Mislim da Đoković ima pred sobom još barem tri ili četiri godine igranja na top nivou", kaže Trejsi Ostin

  • 11
Federer, Novak Djokovic Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je bolji od Rafaela Nadala i Rodžera Federea i na kraju će imati najviše osvojenih Grend slem titula u karijeri, tvrdi nekada najbolja teniserka sveta Trejsi Ostin.

Đoković je nedavno u Australiji stigao do 17. titule na velikim takmičenjima (osmog Australijan opena), čime je Nadala ostavio na zaostatku od dva trofeja, uz tri manje od Rodžera Federera koji vodi na večnoj listi.

Međutim, teniski ekspert Ostinova veruje da je samo pitanje trenutka kada će Srbin biti promovisan kao najtrofejniji teniser sveta svih vremena kada je reč o glavnim turnirima.

- Mislim da će na kraju Novak biti najbolji. Prvo, mislim da ima pred sobom još barem tri ili četiri godine igranja na top nivou. To znači da će moći da osvoji još velikih trofeja bez obzira na podlogu na kojoj se bude igralo. Rafael Nadal je možda i dalje najveći ikada na šljaci, ali mislim da će Novak dobiti na kraju tu trku i sa njim i sa Rodžerom - ocenila je Ostinova.

Amerikanka veruje da Novak ima najteži zadatak od svih, ali da će to učiniti konačan uspeh još slađim.

- Činjenica je da je kao mladić Novak morao da se probija kroz svaki grend slem do trofeja preko Rafe i Rodžera. Švajcarac je imao prednost u startu jer je lako osvojio neke velike turnire dok su Rafa i Novak stasali i stvorili "veliku trojku", ali mislim da će Đoković na kraju i to nadoknaditi i postati najtrofejniji na Grend slemovima - poručila je Trejsi Ostin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan

    7. februar 2020 | 15:18

    Federer ima naklonost i pomoc teniskih globalista bogatih bahatih vucibatina što nepriznaju male i siromašne isto je i sa Nadalom on je drugi miljenik bolesnog džet seta jedino Novak igra sam protiv svih i protiv globalista i njihovih podjela i geopolitike i rastura i zajebava i uzduž i popreko i ništa mu nemogu . Inadžijski mentalitet i snaga izbija iz njega . Da nam ga Bog čuva . Nole mlati bolesnu boraniju . S verom u Boga Živeo Novak

  • Srpkinja 69

    7. februar 2020 | 14:07

    Samo napred ponosu nas, mi verujemo da ce biti najbolji ne trebaju nama reci teniskih znalaca, i mi smo gledajuci njega postali strucnjaci za tenis.

  • Rocky

    7. februar 2020 | 14:48

    Nole NAJBOLJIIII......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA