Srbin treći u Zagrebu: Novi sjajan nastup Lazara Anića

Srpski atletičar uspešno privodi kraju njegovu najuspešniju sezonu u karijeri

  • 0

Srpski atletičar, Lazar Anić privodi kraju njegovu najuspešniju sezonu u karijeri. Nakon finala na Evropskom prvenstvu u dvorani, u Beogradu, Lazar je učestvovao i na Svetskom prvenstvu u Londonu, gde mu je za dlaku izmakao plasman među 12 najboljih na svetu.

Njegov najdalji skok u karijeri, 8.15 metara ostvario je ove godine, a u utorak je na Mitingu u Zagrebu zauzeo treće mesto sa rezultatom 7.70m.

- Zadovoljan sam nastupan na Hanžeković memorijalu. Stadion je bio prepun i amtosfera zaista sjajna. Ova sezona je za mene bila najuspešnija do sada, ali isto tako i najduža. Od januara ove godine neprekidno skačem i umor me polako stiže. Ostalo je još jedno takmičenje, pa da se sezona zatvori - rekao je Anić, član Atletkog kluba Radnički Kragujevac.

Njegovo poslednje takmičenje biće pod nazivom „DecaNation“ u Francuskoj, devetog septembra, kada će predstavljati reprezentaciju Balkana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA