Jusein Bolt ima keca u rukavu! Počinje novu profesionalnu karijeru i ne, nije fudbalska

Potez nekada najbržeg čoveka planete iznenadio je mnoge

  • 2

Penzionisani atletičar Jusein Bolt posle uspešne karijere, pronašao je novi izazov i rešio da okuša sreću u profesionalnom igranju pokera.

>>>Slobodan Branković za Telegraf: Voleo bih da godina počne sa svetskim zlatom Ivane Španović!

Tako će Munjeviti Bolt uz raskalašan život koji vodi, i o kojem u smo već pisali, posle 8 zlatnih medalja na olimpijskim igrama pokušati da bude, makar približno uspešan u novoj disciplini - pokeru!

Foto: Tanjug/AP

Bolt je doleteo na Bahame kako bi učestvovao na jednom od glavnih pokeraških dogažaja u svetu Poker Stars karipski turnir:

- Ja nisam najbolji pokeraš ali treniram, za sada po kućama svojih prijatelja. Nikada nisam igrao sa pravim novcem, koristimo čipove i slične stvarčice.

-Nikada se nisam kockao u ogromne svote novce pa je malo zastrašujuće sa kojom količinom ti momci igraju u profesionalnim ligama. To su milioni. Dobro je kada samo radiš ono što znaš, ali u tom slučaju nikada ne možeš da testiraš sebe i naučiš nešto novo - rekao je Bolt.

Da podsetimo, velika želja sprintera sa Jamajke jeste da zaigra fudbal u nekoj od profesionalnih liga što se još uvek nije dogodilo.

 
My Poker FaceA post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA