≫ 

Maja Ćirić razočarana posle diskvalifikacije: Ova konstrukcija krivine je za mene nešto novo!

Peh je pogodio našu takmičarku

  • 1

Naša atletičarka Maja Ćirić nije uspela da ostvari željeni rezultat u trci na 400 metara na Svetskom prvenstvu u Birmingemu.

Maja Ćirić trčala je u šestoj grupi, u kojoj je zauzela treće mesto sa rezultatom 54.03s, ali ni ona nažalost nije uspela da prođe dalje. Iako je Maja bila druga tokom cele trke, u finišu je posustala i na kraju se ipak našla na trećoj poziciji. Po završetku kvalifikacija Maja je diskvalifikovana zbog prelaska u drugu stazu nakon starta u krivini.

>>>Ivana Španović u konkurenciji za najbolju atletičarku februara: Evo kako možete da glasate za nju!

- Za mene je ova konstrukcija krivine nešto novo i verovatno je to bio jedan od razloga što sam gazila liniju. Da sam bila 5. ili 6. staza, bila bih sigurno druga u grupi i time prošla dalje. Ovo takmičenje je za mene bilo veliko iskustvo, koje ću upotrebiti korisno na Evropskom prvenstvu u Berlinu. Ova sezona je moja najbolja sezona i uradiću sve da budem još bolja - rekla je Maja Ćirić.

Sa druge strane Tamara Salaški je izjavila:

- Drago mi je da je sezona u dvorani završena. Trudila sam se da taj prvi krug bude brži, ali imala sam jaku grupu, nemam baš puno sreće sa grupama. Na kraju završila sam sa rezultatom 53.61s. Srećna sam što sam sezonu završila zdrava i jedva čekam da krenem sa pripremama za Berlin - rekla je Tamara.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA