• 5

Poništen rekord Vedrana Samca u bacanju koplja!

Konačno je razrešena dilema da li je srpski atletičar bacio nacionalni rekord ili ne

  • 5

Upravni odbor AK Srem iz Sremske Mitrovice koji je i organizator mitinga prijateljstva, poništio je rezultate u bacanju koplja, pa  samim tim i hitac Vedrana Samca (85,60 metara)  koji je trebalo da bude novi nacionalni rekord. Prema tome Sead Krdžalića i dalje ostaje rekorder u ovoj disciplini sa 83,34 metra iz 1987. godine.

>>> Atletski savez Srbije drastično kaznio sudije koje su "namestile" nacionalni rekord u bacanju koplja! (FOTO)

Podsetimo, Atletski savez Srbije je drastično kaznio sudije koje su bile na disciplini bacanje koplja.  Atletskom sudiji Zoranu Kresojeviću iz Sremske Mitrovice izriče se disciplinska mera zabrane obavljanja službene dužnosti u Atletskom savezu u trajanju od dve godine. On je bio sudija koji je bio direktno na merenju.

Drugi sudija Dragan Sekulić prošao je sa blažom suspenzijom, on je bio glavni sudija na disciplini bacanja koplja, a njemu se izriče disciplinska mera zabrana obavljanja službene dužnosti u ASS u trajanju od šest meseci.

VIDEO: Da li je Vedran Samac oborio rekord u bacanju koplja?

(D.S.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eden

    Za sve, doživotna suspenzija je jedina prava kazna i jedina realna. Sve drugo je bruka.

  • lavrov

    Njega udaljit 6 god sa takmicenja..kao on nije znao..hahhaha

  • Zlatko

    Namestaljka Samca zajedno sa sudijama.Na snimcima sto imaju se jasno vidi da se momak raduje a koplje jos u vazduhu.Na Sta ti lici.Srbija

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima