≫ 

Emir Bekrić i Maja Ćirić otputovali na pripreme u Španiju!

Srpski dvojac otišao na Tenerife kako bi se što bolje pripremili za 2019. godinu

  • 0

Kao i uvek, mesec decembar je rezervisan za pripreme atletičara za narednu sezonu. Među onima koji su odlučili da se presele u toplije krajeve, tačnije Tenerife, su reprezentativci Srbije Maja Ćirić i Emir Bekrić!

Emir Bekrić se ove godine uspešno vratio na atletsku scenu posle četiri godine pauze, a sada sa puno optimizma nastavlja pripreme za 2019.godinu.

- Trenutno se nalazimo na dvonedeljnim pripremama na Tenerifima gde nam je cilj da podignemo intenzitet snage i brzine. Plan je da takmičimo 400 metara u dvorani - što će nam biti dobar uvod za letnju sezonu i 400 prepone. Trener Srđan Đorđević i ja imamo zajedničke ambicije da realizujemo što vise trka na nivou 49 sekundi, što će biti dovoljno za odlazak na Svetsko prvenstvo u Dohi krajem septembra meseca. Strpljenjem upornošću i napornim radom idemo napred i radujemo se svakom izazovu koji nam predstoji - rekao je Emir Bekrić.

Maja Ćirić Foto: A. Nalbantjan

Zajedno sa njim na pripremama se nalazi i Maja Ćirić:

- Pripreme su jako naporne i kada ih budemo završili imaćemo lakši ciklus koji će prethoditi takmičarskom. Predviđamo da će prva takmičenja (60m, 200m) verovatno biti u Beogradu od druge nedelje januara, a zatim u Beču (400m). Pokušaćemo da tempiramo formu za početak marta.

VIDEO: Ovako je izgledao prvi "Srbija maraton"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA