Serbia Marathon - najveća humanitarna platforma u regionu!

Svaki trkač koji to želi, može postati heroj

  • 0
KZS Arena - ASS, najava trke Serbia Maraton Foto: Milena Đorđević

Trkači na ovogodišnjem ''Serbia marathonu'' imaće priliku da trče za viši cilj i da kroz svoje trčanje pomognu nekom kome je pomoć neophodna.

Naime, svaki trkač koji to želi, na ovaj način može postati heroj i doprineti sakupljanju sredstava za baš onu organizaciju čiji rad smatra važnim.

Po uzoru na Londonski maraton želimo da okupimo sve najvažnije humanitarne organizacije u zemlji i iskoristimo Serbia marathon da ih povežemo sa trkačima koji čine sve brojniju aktivnu zajednicu ljudi koji brinu o sebi i svom okruženju. Pozivamo sve trkače i sve organizacije da posete naš sajt serbiamarathon.com i u sekciji CHARITY saznaju na koji način da se priključe - izjavio je Veroljub Zmijanac, generalni menadžer Serbia marathona.

Podsetimo, Serbia Marathon, u organizaciji Atletskog saveza Srbije, sa glavnom maratonskom trkom i trkama na 5, 10 i 21 kilometar, u nedelju 3. novembra 2019. godine zatvara trkačku sezonu sa spektakularnim finišom u Beogradskoj areni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA