≫ 

Danas je atletski spektakl na Banjici: Srbija ispraća Ivanu Španović na put po evropsko zlato!

Takmičenje u Atletskoj dvorani počinje od 17 časova

  • 0

Veliki atletski spektakl je pred nama! U sredu, 20. februara sa početkom od 17 časova u Atletskoj dvorani na Banjici (Bulevar oslobođenja bb), održava se četvrti Međunarodni Serbian Open Indoor Meeting, gde će nastupiti veliki broj atletičara iz Srbije, regiona, kao i drugih evropskih država.

Glavna zvezda je Ivana Španović, koja će nastupiti u disciplini skok udalj, i to će kraljici srpske atletike biti poslednja provera pred Evropsko prvenstvo u Glazgovu, koje je na programu od 1. do 3. marta.

Svečano otvaranje zakazano je za 17 časova, kada će se atletičarima i gledaocima obratiti predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović, nakon čega će početi takmičenje.

Serbia open će otvoriti takmičenja atletičara u skoku uvis i skoku udalj od 17.10. Bogat program nastavlja se brojnim trkama u više disciplina i bacanjem kugle, a onda na scenu stupa glavna zvezda - Ivana Španović.

Takmičenje u skoku udalj na programu je od 18.50, posle čega će biti održano još nekoliko disciplina, da bi program bio zatvoren proglašenjem najboljih u 20.00.

Pogledajte i kako izgleda čitava satnica programa:

Foto: ASS

VIDEO: Ivana Španović vas poziva na atletski spektakl "Serbian Open Indoor Meeting"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA