≫ 

Jevrosimović: Strahinja je pokazao karakter i mentalnu snagu!

Zahvaljujem se Strahinjinom ocu Miloradu Jovančeviću, koji je ujedno i njegov trener, kao i mentoru Goranu Obradoviću, na fenomenalnom radu i uspehu

  • 4
Atletika, Atletski savez Srbije, Veselin Jevrosimovic Foto: Milena Đorđević

Predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović čestitao je Strahinji Jovančeviću na velikom uspehu - osvajanje bronzane medalje na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu.

Jevrosimović je istakao da je Jovančević pokazao neverovatan karaktere osvojivši medalju u praktično, poslednjem skoku od 8,03 metra.

- Zaista je veliki uspeh za Atletski savez Srbije osvajanje bronzane medalje Strahinje Jovančevića. Jovančević je već u poslednjih nekoliko takmičenja pokazao da je u velikoj formi i da je spreman za medalju. Mi u Atletskom savezu smo se potajno nadali medalji, ali velika je stvar to što je preskočio magičnu granicu od osam metara na prvenstvu Evrope - kaže Jevrosimović i dodaje:

Najveći uspeh u karijeri: Strahinja Jovanečević Foto: AP/Tanjug

- I on je na ovom takmičenju pored talenta i sjajnog skoka pokazao i pre svega da ima i veliko srce što se i videlo za vreme samog takmičenja, jel vratiti se u petoj seriji na treće mesto i preskočiti magičnu cifru od 8 metara, to mogu samo mentalno jaki sportisti.

- Strahinja nije slučajno došao do ovog rezultata. njegov otac Milorad Jovančević je bio veliki skakač i atletičar Crvene zvezde, koji je ujedno i njegov trener. Ovom prilikom ispred Atletskog saveza želim da se zahvalim pre svega njegovom ocu i treneru Miloradu Jovančeviću, kao i mentoru Goranu Obradoviću koji ga prati od oktobra prošle godine - rekao je Jevrosimović.

VIDEO: Strahinja Jovančević posle Serbian Opena najavio dobar rezultat na EP

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbski Cetnicki Stroj

    3. mart 2019 | 18:53

    Tako se bori za OTADZBINU koja se voli.

  • ljiljana

    3. mart 2019 | 19:18

    👏👏👏👏👏,cestitke i sretno i u sledecim takmicenjima🍀

  • Bravo

    3. mart 2019 | 23:29

    Bravo decko svaka cast.Isto moram da kazem i bravo za Gospodina Jevrosimovica,koji je uvek tu da podrzi nase Sportiste i bio je uvek uz nas Sport i dok nije bio u Atletskom Savezu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA