≫ 

''Sava osiguranje Porodične Trke'' ove nedelje na Dorćolu

U sklopu priprema za prvi Serbia Marathon ASS organizuje trku za porodice na 3km

  • 0
Srbija Maraton Foto: Marko Jovanović

U organizaciji Atletskog saveza Srbije, u nedelju  31. marta biće organizovana ''Sava osiguranje Porodična Trka''. Ovom trkom ulazimo u najavu ''Serbia Marathona'' koji će biti održan 3.11.2019.

Trka će biti trčana na dorćolskom keju 31. marta sa početkom od 12 časova. za trku je prijavljeno ukupno 300 porodica odnosno oko 1000 trkača. najbrojnija porodica brojaće čak 10 članova.

Foto: Marko Jovanović

Ova trka na 3 kilometra biće uvodni događaj u ono što Atletski savez Sbije očekuje krajem godine a to je prvi ''Serbia Marathon'' 3. novembra.

I ako je prajem 2018. savez već bio organizovao, takozvani maraton, to su ipak bile trke na 5km i 10km i one su bile pokazne za ono što na mpredstoji od ove godine, i zbog toga će se računati tek od ovogodišnje trke koja će imati prave dužine maratonskih staza (21km i 42km).

Osim same trke, sve mališane i posmatrače, koji budu želeli taj dan da provedu na dorćolskom keju uz atletiku, zabavljaće razni animatori i mađioničari koji će se nalaziti u okviru „Festifal aktivne porodice“ već od 10h.

Foto: ASS

Svi naši najbolji atletičari podržali su organizaciju ove manifestacije, a Strahinja Jovančević biće tu tokom celog dana i družiti se sa mališanima. ovom prilikom je pozvao sve da dođu na druženje

- Prava je radost uklopiti u jedan događaj i porodicu i sinonim za zdravlje, a to je sportska aktivnost odnosno trčanje. Porodična trka je simbol zdravlja i sreće i zato pozivam sve, da zajedno sa svojim bližnjima dođu u nedelju na SAVA OSIGURANJE Porodičnu trku i provedu jedno lepo prepodne sa nama -

Tačna lokacija trke  BRC Runners Hub

Satnica:

·       10:00 Otvaranje prijavnog centra i početak programa (muzike)

·       11h Okupljanje foto i video

·       12:00 Start trke

·       12:30 Start “Festivala aktivnih porodica”

·       13:00 Nagrade i tombola

·       15:00 Zatvaranje manifestacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA