Ispratite uživo nastupe budućih atletskih zvezda Srbije: Juniorska Balkanijada počela u Rumuniji

Najbolji atletičari Srbije do 20 godina bore se 2. i 3. jula sa svojim vršnjacima iz još 19 zemalja

  • 0
Juniorska reprezentacija Srbije u atletici pred put na Balkanijadu Juniorska reprezentacja Srbije pred polazak u Rumuniju na Balkanjadu; Foto: Atlex

Balkanski šampionat za juniore (U20) održava se 2. i 3. jula u rumunskom gradu Kluž. Najbolji mladi atletičari iz 20 zemalja boriće se međusobno za titulu prvaka Balkana.

Selektor Edin Zuković izabrao je najbolje atletičare po disciplinama na osnovu trenutne forme ali i nastupa na poslednjem takmičenju, finalu Kupa Srbije za juniore.

Organizatori ovog takmičenja obezbedili su uživo prenos koji će oba dana početi od 16:30 po srpskom vremenu. Takmičenje možete pratiti putem ovog linka.

Satnica takmičenja je takva da ono počinje već u 9 ujutru po lokalnom vremenu, odnosno u 8 po vremenu u Srbiji. Tada nastupaju višebojci, a centralni deo takmičenja počinje u 16:30 po srpskom vremenu a završava se u 21:30.

Drugi dan počinje u isto vreme, a završava se nešto ranije, u 20:45 po vremenu u Srbiji.

Atletska Balkanijada za juniore, satnica printscreen

Rezultate ovog takmičenja takođe možete da pratite uživo. Na ovom linku naći ćete i startne liste svih učesnika po diciplinama i rezultate kako se discipline budu završavale.

Držimo fige našim mladim nadama da se vrate sa što više ličnih rekorda i medalja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA