≫ 

Jamajkanci na Svetsko prvenstvo u atletici vode tinejdžerku koja je pala na doping testu!

Reprezentacija Jamajke poslala je poziv Briani Vilijams za takmičenje na 100 metara i u štafeti 4x100 na Svetskom prvenstvu u Dohi, iako Vilijams ima saslušnje jer je pala na doping testu!

  • 0
997189760 Foto: Guliver/Ben Hoskins/Getty Images for IAAF

Najbolja sprinterka sveta do 20 godina će tako biti uvrštena među imena 55 članova tima Jamajke koji će se takmičiti u Kataru, a sve to dok čeka odluku o dopingu u Kingstonu od 23. do 25. septembra.

Ukoliko saslušanje ne ispadne najbolje po Vilijamsovu, Jamajkanci imaju alternativu u Džonijel Smit na 100 metara i štafeti 4x100.

Sedamnaestogodišnja Vilijams je bila pozitivna na nacionalnom šampionatu u junu i to na zabranjeni diuertik hidrohlortiazid.

Ilejn Tompson i Šeli En Frejzer Prajs čine ostatak okosnice ženskog tima Jamajke pred prvenstvo koje počinje 27. septembra.

Denijel Vilijams pokušava da dobije vajld kard pozivnicu, a Džanik Braun, Megan Taper i Janik Tompson će se takmičiti u trci sa preponama. Da podsetimo, prvenstvo u Dohi počinje od 27. septembra i trajaće do šestog oktobra.

VIDEO - Ivanin skok pred Kruševljanima na državnom prvenstvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA