≫ 

Jevrosimović o Comtrade Serbia Marathonu: Hvala gradu i Ministarstvu sporta na pomoći!

Sjajan maraton je iza nas, ali je trka ujedno najava odlične budućnosti i začetka tradicije

  • 0
Veselin Jevrosimović i Goran Vesić Foto: Twitter.com/vjevrosimovic

Predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović uputio je reči zahvalnosti gradu Beogradu, ali i ministarstvu omladine i sporta, za pomoć u organizaciji prvog srpskog maratona "Comtrade Serbia Marathon".

Kenijac Ndiva Ćerutič Sakong i srpska atletičarka Teodora Simović pobednici su prvog „Comtrade Serbia marathona” - kenijski takmičar stazu dugu 42 kilometara istrčao je za dva sata, 19 minuta i 19 sekundi. Drugo mesto pripalo je njegovom sunarodniku Nelsonu Kipkogei Čerutiču sa vremenom od 2:19.59, dok je treće najbolje vreme imao Moldavac Maksim Railanu (2:21.12).

Priznanja i medalje pobednicima je uručio Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije i direktor kompanije „Komtrejd grup”.

On je bio oduševljen činjenicom da je naša istaknuta reprezentativka odnela prvo mesto, uz pohvale na račun organizacije Atletskog saveza Srbije, čemu su dodatni veliki doprinos imali grad Beograd i ministarstvo omladine i sporta - tim putem, reči zahvalnosti upućene su i na društvenim mrežama.

Video: Veselin Jevrosimović o Serbia marathonu: Veliki događaj, postaće tradicionalna manifestacija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA