• 4

Atletska "bomba" na Marakani: Finalista SP u Dohi dolazi u Zvezdu

Armin Sinančević, trenutno naš najbolji bacač kugle potpisao je pristupnicu za crveno-bele

  • 4

Armin Sinančević je jedan od atletičara koji je obeležio 2019. godinu, a odlične rezultate krunisaće ispunjenjem dečačkog sna, jer će preći u klub za koji navija – Crvenu zvezdu.

Iako smo za ovaj transfer znali od samoga početka iz poštovanja prema Arminu i Crvenoj zvezdi (razlog zbog kojih ne objavljujemo i ostale transfere) čekali smo da se klub oglasi povodom najvećeg transfera u srpskoj atletici još od prelaska Emira Bekrića i Asmira Kolašinca 2011. iz Zvezde u Partizan.

Sinančević je na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu bacio kuglu neverovatnih 21.51 metara. To je bio poslednji znak čelnicima Zvezde da realizuju svoje namere, koje su imalo još pre tog šampionata, i da u svoje redove iz prijepoljskog Poleta dovedu atletičara koji će u budućnosti biti nosioc srpske atletike.

Armin Sinančević, bacanje kugle, Doha 2019

Foto: Guliver/Gety Images/Alexander Hassenstein

Zvezda je klub za koji navijam od rođenja tako da sam presrećan što ću u budućnosti nositi ovaj dres – rekao je na početku Sinančevića za Atlex.rs

Veliki posao uradio je Savo Pušica koji je u mladom bokseru prepoznao veliki talenat za bacanje kugle. Odličnim radom bezbolno je prošao prelazni period iz jednog u drugi sport, a nakon toga usledili su rezultati koji su ih doveli prvo do norme za SP-a, a potom i do statusa jednog od otkrovljenja tog šampionata u Dohi.

Kako to obično biva u svim sferama života, dolazak u Beograd je prirodan potez ako se želi ići ka napretku. Tako će i ”Džin iz Prijepolja” uskoro postati stanovnik srpske prestonice.

- Mislim da sam napravio pravi potez jer je ovo korak unapred za mene i moju karijeru. Zvezda je veliki klub, sa dugom tradicijom uspeha pogotovo u bacanju kugle. Nadam se da ću se brzo i uspešno adaptirati na Beograd i na uslove koje mi on pruža za napredak - kaže Sinančević.

Video: Kad seksi atletičarka pošalje poljubac, bukvalno svi padaju s nogu

(Telegraf.rs/Atlex.rs)

Komentari

  • Enky

    Armin da navija za zvezdu pa to nema ni u sf filmovima.

  • Nole

    Sa srecom.

  • Dare

    Tu ce sigurno da se usreci kad nije moga nigde. Otkud marakana zar nije R Sestic

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima