• 5

Emir Bekrić novi sportski direktor AK Partizan 1945: Policija obezbeđivala održavanje Skupštine

Vanredna Skupština održana je pod prismotrom organa reda jer su se sukobile dve struje unutar kluba

 • 5

Vanredna Skupština AK Partizan 1945 održana je pre dva dana, a na njoj je došlo do određenih promena. Kako se radilo o skupu kojem je prethodila napeta situacija, gde su se za atletski portal Atlex.rs obratile obe strane i dosadašnji generalni direktor Milan Pavlovića Mane i Mirjana Stojanović koja je bila isturena ispred nezadovoljnih trenera i atletičara, prisustvovali su i organi reda i bezbednosti.

Nakon uvodnih reči obe strane, pristalice dosadašnje ”struje” napustile su salu nakon nekog vremena, ali i pored toga u pres sali Atletskog saveza Srbije u Atletskoj dvorani ostalo je dovoljan broj prisutnih koji su ispunjavali kvorum i minimalne standarde da se sednica Skupštine nastavi i da se pristupi glasanju.

Nakon razrešenja svih dosadašnji čelnika kluba, generalnog sekretara Milana Pavlovića i predsednika skupštine kluba Petra Gligića usledilo je postavljanje novih ljudi.

Katarina Sirmić i trener Mirjana Stojanović

Foto: Atlex

Za predsednika Skupštine izabran je Vladimir Bogdanović, trener i bivši atletičar, učesnik brojnih šampionata i prvenstava.

Za predsednika AK „Partizan 1945“ izabran je Mirko Marjanović, bivši atletičar, reprezentativac, nacionalni rekorder, preponaš.

Za članove Upravnog odbora, na predlog Predsednika Upravnog odbora, izabrani su: Stanoje Burlić, Jelena Japundžić, Bojana Kaličanin i Vladimir Todorić.

Za generalnog sekretara kluba, na predlog Predsednika Upravnog odbora, izabran je Vladimir Todorić.

Za članove Nadzornog odbora izabrane su Ćulafić Nataša, Milićević Slavica i Jela Raičević (predsednik).

Nakon postavljanja na nove dužnosti članovi Upravnog odbora su odmah na sednici predložili generalnom sekretaru da se za Sportskog direktora imenuje Emir Bekrić, proslavljeni reprezentativac, nacionalni rekorder i osvajač medalja sa svetskih i evropskih prvenstava, što je i usvojeno.

Na kraju je novi predsednik kluba Mirko Marjanović je izložio plan i program rada i razvoja kluba u narednom periodu.

Video: Rifat Zilkić: Dobili smo trkača koji će narednih 10 godina donositi medalje

(Telegraf.rs/Atlex.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Falsifikat

  Baba Mira Stojanovic angazovala svoj istroseni "BANKOMAT" da joj bude deo SCENOGRAFIJE misleci da ce nekog impresionirati a bice UGASENA!👍

  2
  2

  Podelite komentar

 • Falsifikat

  A ovaj drugi Vladimir ali Bogdanovic sto je izabran kao za predsednika skupstine zicka ispred marketa u Valjevu za pivo!🤣

  2
  3

  Podelite komentar

 • Falsifikat

  Pa zar Vam nije jasno! Vladinr Todoric sekretar kluba! Osnivac pokreta za promene!

  0
  3

  Podelite komentar

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima