Moj olimpijski san je stavljen na čekanje: Ivana Španović poslala jaku poruku iz karantina!

Neka vrsta saopštenja srpske atletičarke

  • 1
Ivana Španović Foto: Instagram.com/ivanaspanovic

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović oglasila se putem Instagrama, gde je iznela svoje mišljenje oko odlaganja Olimpijskih igara za 2021. godinu.

Podsetimo, Ivana vreme u karantinu provodi sa dečkom i zajedno ne odustaju od treninga.

- Pripremala sam se za svoje četvrte Olimpijske igre ali zbog globalne pandemije, moj olimpijski san je stavljen na čekanje. Dobro u ovoj situaciji-to što se taj san samo odgodio a ne otkazao i što je duh olimpizma potvrđen stavljanjem zdravlja svih i jednakosti na prvo mesto. To nije bila laka odluka, ali svakako ispravna - napisala je Ivana i dodala:

- Kao sportista i ljudsko biće navikla sam na različite izazove i prepreke u mojoj karijeri i životu, tako da ovo treba shvatiti kao samo još jedan i svi moramo pronaći način da vidimo nešto pozitivno u ovim teškim vremenima.

Nastavila je Ivana u istom tonu.

- Kao i mnogi, prisiljena sam da ostanem kod kuće u samoizolaciji. Ovo je prava prilika da budem jedan od junaka, da ostanem kod kuće i ne izlažem ni svoje, niti bilo čije zdravlje riziku. Pokušavam da iskoristim vreme kod kuće da naučim nešto novo, da radim stvari za koje nisam imala vremena, da budem aktivnija na društvenim mrežama i pokušam da motivišem i ohrabrim i sebe i druge, jer smo zajedno u ovome.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on

- Odlaganje Olimpijskih igara do sledeće godine i nemogućnost normalnog treniranja stvorilo je priliku da se pobrinem za svoje mentalno zdravlje, a da ne izgubim motivaciju i velike snove.

- Svima želim dobro zdravlje, molim vas ostanite kod kuće koliko god je potrebno kako bismo nastavili da živimo svoje snove nakon završetka karantina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA