≫ 

Sramotan potez Rusa: Prestigao rivala u finišu, pa ga provocirao na cilju

Potez koji je odmah naišao na osudu

  • 0
Ruski maratonac Printskrin: Twitter/@maratonespr

Ruski maratonac Jurij Čehun dospeo je u žižu javnosti zbog sramotnog poteza koji je napravio u finišu trke koja je održana u Moskvi!

Naime, Čehun je u samom finišu pretrčao Iskandera Jadgarova i na cilju napravio nešto čega bi trebalo da se stidi - podigao je ruku gore kao da pogledom traži rivala i na taj način ga omalovažavao!

Naravno, naišao je na veliku osudu javnosti za to što je uradio, a sam Jadgarov je otkrio da je Čehun provocirao i tokom trke.

- Celo vreme se trljao o mene i gazio me po nogama. Kada sam ga pitao zašto to radi, on je odgovorio kontrapitanjem: "Da li te to nervira?" Kasnije sam shvatio da je samo hteo da me naljuti - rekao je Jadgarov.

Mnogi su ovaj potez ruskog maratonca uporedili sa onim koji je pre nekoliko dana izveo španski triatlonac Dijego Mentriga koji je iz neverovatnog razloga propustio rivala na samom cilju kako bi ovaj uzeo bronzanu medlaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA