Ovako izgledaju medalje Srpskog atletskog saveza za 2021. godinu

Odličja su dobila novi dizajn

  • 0
Srpski atletski savez, medalja Foto: Instagram.com/vjevrosimovic

Čelnici Srpskog atletskog saveza mogu da budu prezadovoljni 2020. godinom, u kojoj je korona virus ozbiljno pokvario mnoge planove i zaustavio mnoga takmičenja, ali je organizaciono urađeno mnogo.

Srpski atletski savez je dobio novo ime i novi logo, počeo je sa promocijom Svetskog dvoranskog prvenstva u Beogradu 2022, a održane su i spektakularni promotivni atletski događaji, poput bacanja kugle na otvorenom na Trgu republike, gde su učestvovala dva najbolja bacača kugle na svetu.

Pred čelnicima Srpskog atletskog saveza tek je period u kojem se očekuje da "kraljica sportova" zablista, a u skladu sa time urađene su i nove medalje za najbolje, koje su dobile vrhunski dizajn.

Predsednik Srpskog atletskog saveza Veselin Jevrosimović objavio je na svom profilu na Instagramu kako će izgledati odličja koja će SAS dodeljivati svojim najboljim takmičarima.

Na njima je novi logo i novo ime Saveza, dok su na medalji i siluete atletičara u nekoliko različitih disciplina (bacanju kugle, trčanju, skoku s motkom, skoku udalj, skoku uvis, bacanja diska, kladiva, preskakanja prepona...

Nema sumnje, svaki atletičar koji se bori pod zastavom Srbije imaće dodatni motiv da dobije ovo vredno odličje u 2021. godini.

Video: Za ovu Nemicu tvrde da je najlepša atletičarka sveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA