≫ 

Vraćaju se atletska takmičenja ovog vikenda

Iako su mere za borbu sa kovidom produžene takmičenja će se održati uz pridržavanje svih saveta

  • 0

Nakon odlaganja svih atletskih takmičenja prošle nedelje zbog povećanog broja zaraženih COVID-19 virusom, ove i naredne nedelje će se održati sva ranije zakazana.

Posle donošenja novih mere prošle medelje Kriznog štaba protiv suzbijanja širenja pandemije koronavirusa Srpski atletski savez je rešio da suspenduje takmičenja za taj period. Iako su mere produžene i za ovaj vikend takmičenja će ipak biti održana.

U subotu 20. marta u Atletskoj dvorani održaće se prvenstvo Beograda za atletske škole koje će početi u 10 sati ujutrru i trajaće do 15:35.

Bacači – juniori/pioniri

Iako je prvobitno juniorski i pionirski bacački kup pomeren za 27. zbog poklapanja sa probnim završnim ispitom za osnovno i srednješkolce on će se održati u nedelju 28. marta. u Sremskoj Mitrovici.

Bacači – seniori/ml. juniori

Sutradan u nedelju 21. marta, u Sremskoj Mitrovici biće održan seniorski i mlađe juniorsko zimski bacački kup Srbije. Na ovom takmičenju nastupiće neki od najboljih srpskih atletičara Adriana Vilagoš, Bogdan Zdravković, Dino Tumbul, Aleksandar Grnović.

(Telegraf.rs/Atlex.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA