≫ 

Srpski atletičari na pripremama u Baru i Ulcinju

Već 15. aprila počinju kolektivne pripreme

  • 0
Prvenstvo Srbije za seniore, Atletika Foto: Nikola Tomić

Nakon dve godine najbolji srpski atletičari će ponovo otići na kolektivne pripreme, njih 113 će 15. aprila krenuti put Bara i Ulcinja gde će boraviti dve nedelje.

Prošle godine zbog korona virusa priprema nije bilo, ali ove godine će se one održati u Crnoj Gori. Nakon što je 2019. reprezentacija boravila u Trebinju, ove se ponovo vraća na staru lokaciju u Bar, na obnovljenu stazu i na stadion sa novim rekvizitima.

Dugoprugaši će na svoje dobro poznato odredište Ulcinj, a obe grupe koje sadrže atletičare uzrasta mlađih juniora, starijih juniora i seniora ( od 2005. godišta i stariji) na pripremama će provesti dve pune nedelje od 16.-30. aprila.

Tradicionalni miting u Baru koji se održava 1. maja još uvek nije potvrđen.

U Ulcinju će boraviti 23 dugoprugaša, a u Baru 90 sprintera, skakača i bacača od kojih je 34 mlađih juniora, 23 juniora, 25 seniora i 8 onih najboljih koji su na individualnom programu.

Ono što je posebno naglasio selektor Edin Zuković je rad na štafetama koje će se posebno uvežbavati tokom ovih priprema.

Video: Svestki rekorder u skoku s motkom ekskluzivno za Telegraf o planovima u karijeri

(Telegraf.rs/Atlex.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA