• 0

Gimnazija “Prestiž” uz srpske atletičare

Potpisan ugovor između Srpskog atletskog saveza i sportske gimnazije

  • 0

U prostorijama Srpskog atletskog saveza, danas je potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji izmedju Sportske i informatičke gimnazije “Prestiž” i Srpskog atletskog saveza.

Ugovor su potpisali direktor gimnazije, dr Jovan Marković i direktor SAS-a, Slobodan Branković.

- Cilj ovog ugovora je da atletičarima pružimo znanje, kulturu i razumevanje za sve njihove profesionalne obaveze koje imaju u sportu. Naš slogan glasi “Prestigni znanjem”, kako u sportu napreduju, tako želimo da napreduju i u obrazovanju - rekao je direktor dr Marković.

Sportska aktivnost je neophodna kako bi fizička ali i mentalna sprema uvek bila na optimalnom nivou. Značaj obrazovanja sportista prepoznala je gimnazija “Prestiž” koja će našim najuspešnijim juniorima pružiti najbolje moguće uslove i razumevanje tokom njihovog školovanja.

- Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što je gimnazija Prestiž prepoznala bitnost školovanja sportista i što će naši najbolji juniori imati mogućnost da se uz razvoj u sportu razvijaju i u obrazovanju - dodao je Branković.

Video: Lepo bi bilo u Beogradu završiti karijeru: Ivana Španovic o novoj sezoni, izazovima i ciljevima

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima