Evo kako izgledaju medalje za najbolje atletičare Balkanijade u Smederevu

Ovog vikenda čeka nas spektakl na smederevskoj tvrđavi

  • 0
Medalje, Balkanijada Smederevo

Foto: SAS

Medalje, Balkanijada Smederevo

Foto: SAS

Ovog vikenda od 26. do 27. juna očekuje nas spektakularno prvenstvo Balkana u atletici koje se održava u Smederevu u nesvakidašnjem ambijentu stare srednjovekovne tvrđave ovog grada.

Organizator Balkanijade je Srpski atletski savez, koji se potrudio da iz naše zemlje ponovo ode spektakularna slika u svet.

Oni najbolji, osvojiće medalje koje će ih zauvek sećati na Smederevo, a Savez je objavio i kako će izgledati medalje koje su specijalno dizajnirane za ovo takmičenje.

Podsetimo, takmičenje će se održati na stadionu unutar tvrđave u Smederevu, gde je renovinarna atletska staza koja je spremna da ugosti najbolje atletičare Balkana.

Prvenstvo Balkana predstavlja jedno od najmasovnijih takmičenja, učestvovaće takmičari iz 19 zemalja i očekuje se dolazak više od 450 atletičara, trenera i zvaničnih lica.

Srbiju će predstavljati 38 takmičara. Ovo će ujedno biti i poslednje takmičenja na kojem će atletičari imati priliku da ispune olimpijsku normu ili uvećaju bodove na rang listi koja vodi na Olimpijske igre u Tokiju, pa je otud i interesovanje ogromno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA