≫ 

Srpski atletski savez počeo izgradnju najduže trim staze u Srbiji

Staza će se nalaziti na Fruškoj gori

  • 1
Balkanijada Smederevo, Atletika, Otvaranje

Predsednik SAS Veselin Jevrosimović Foto: Nikola Tomić

Srpski atletski savez (SAS), na čelu sa predsednikom Veselinom Jevrosimovićem, započeo je veliki projekat izgradnje najduže trim staze u Srbiji!

Izgradnja je počela pre nekoliko dana u Nacionalnom parku "Fruška gora" i trebalo bi da bude završena sredinom novembra. Biće dugačka pet kilometara i gradiće se od prirodnog materijala.

Trčanje i šetnja su naša prirodna potreba i zato će ovo biti pravi raj za sve poklonike zdravog zivota i ljubitelje prirode - poručio je Jevrosimović putem društvenih mreža.

Inače, kada već govorimo o Srpskom atletskom savezu, vredi pomenuti da se oni uveliko pripremaju za Svetsko dvoransko prvenstvo koje je na programu u martu sledeće godine.

Tom prilikom je u petak potpisan i prvi sponzorski ugovor sa kompanijom "Comtrade."

- Kompanija Comtrade podržava srpsku atletiku već više od jedne decenije. Od najvećih takmičenja do škola atletike, uvek smo bili tu za „kraljicu sportova“, pa naša podrška ovom Svetskom atletskom dvoranskom prvenstvu dolazi kao prirodan nastavak saradnje. U godini u kojoj kompanija Comtrade obeležava 30 godina svog veoma uspešnog razvoja, nastavljamo da negujemo sportski duh i vrednosti, i da podržavamo one koji ih dele sa nama - rekao je direktor marketinga kompanije "Comtrade" Ljubomir Ristić prilikom potpisa ugovora.

Video: Comtrade pomaže organizaciju Svetskog atletskog prvenstva u Beogradu: Potpisan sponzorski ugovor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA