Veselin Jevrosimović: Novak je pobedio Australiju, bez obzira na finalnu odluku

Prvi čovek SAS-a srećan zbog situacije oko Đokovića u Melburnu

  • 1
Otvaranje atletske staze, Atletska dvorana Foto: Milena Đorđević

Predsednik Srpskog atletskog saveza Veselin Jevrosimović pozdravio je odluku australijskog suda da ne deportuju Novaka Đokovića i dozvole mu slobodan ulazak u tu zemlju!

Đoković je nekoliko dana bio zatočen u"hotelu užasa" sa migrantima, u ponedeljak ujutru je ostvario prvu pobedu na suđenju, a zatim i drugu kada je dobio "zeleno svetlo" da je slobodan i da može da se kreće Melburnom bez problema.

Đoković je u međuvremenu odradio trening, barem tako je poručeno iz njegovog PR tima, ali ostaje bojazan da bi ministar za imigracije Aleks Hok mogao ipak da ga deportuje u utorak (ponedeljak veče po srednjeevropskom vremenu). Bez obzira na sve, Đoković je veliki pobednik, što je i sam Jevrosimović poručio.

- Novak Đoković je pobedio Australiju. Apsolutni je pobednik Australijan opena, bez obzira na finalnu odluku. Ovih dana mnogi su se utrkivali da mu sude pre suda. Ono što je sigurno, još veće od ove pobede je to što je uspeo da istera sve pacove na površinu - poručio je prvi čovek SAS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA