Jevrosimović ponosan na novo sponzorstvo srpske atletike i organizaciju Svetskog prvenstva

Prvi čovek Srpskog atletskog saveza ističe da će staza u Areni biti spremna za dan-dva kada se završi iscrtavanje linija

  • 0

Prvi čovek Srpskog atletskog saveza Veselin Jevrosimović zahvalio se novom sponzoru srpske atletike, Dunav osiguranju, na tome što su prepoznali ulaganje u srpsku atletiku kao bazični sport.

Mesec dana pred početak Svetskog prvenstva u atletici, koje će biti održano u Beogradu od 18. do 20. marta u Štark areni, pul sponzora je postao jači za jednu veliku kompaniju.

- Pre svega želim da se zahvalim kompaniji Dunav osiguranje, koja je prepoznala ulaganje u atletiku kao bazični sport i drago nam je da će se u pulu naših sponzora naći i Dunav osiguranje. To je velika kompanija, imaju najbolja osiguranja. Pozvao bih ovim putem sve da se svi osiguraju upravo u Dunav osiguranju.

Jevrosimović ističe da je Arena faktički već spremna za takmičenje.

- Radovi teku odlično, atletska staza je već gotova, u toku je iscrtavanje linija, to će trajati još dan-dva, posle toga ćemo biti spremni da ugostimo najbolje atletičare sveta.

Prvi čovek srpske atletike ističe i da je zadovoljan izgledom medalja.

- Kao što ste videli, ovo je finalna verzija medalja, dugo smo većali, a koliko čujem od svih prisutnih, ocene su više nego odlične - zaključio je Veselin Jevrosimović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA