≫ 

Najbrži fudbaler Superlige izazvao srpskog šampiona u sprintu na trku na 60 metara!

Norman Kembel iz Čukaričkog trkao se sa Aleksom Kijanovićem na 60 metara

  • 4

Beograd je domaćin Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici (18.- 20. mart) koje će biti održano u Štark Areni. Srpski atletičari se vredno pripremaju, a ekipa Telegrafa im kao izenađenje uvek postavlja nove izazove.

Aleksi Kijanoviću, najbržem čoveku Srbije na 60 metara i šampionu države doveli smo na čelendž najbržeg fudbalera Superlige, pa joj Jamajčanina Normana Kembela iz Čukaričkog.

Trka je bila na 60 metara koliko je dužina discipline sprinta na SP, a ono što je zaniljivo imali su skoro iste uslove kao na takmičenju. Start iz bloka, startni pištolj... Jedino što su trčali u običim patikama, a ne sprintericama.

- Očekivao sam da će biti veća prednost, ali momak je svakako brz, ipak je na Jamajci atletika nacionalni sport - rekao je Kijanović posle trke.

Norman Kembel je dodao:

- Naravno, znao sam da je Aleksa srpski šampion i nisam očekivao da mogu da pobedim, ali nadam se da sam se dobro pokazao. Inače, trenirao sam atletiku kao mlađi, pa sam prešao na fudbal - rekao je Kembel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    5. mart 2022 | 16:50

    Ово је било још пре 2 недеље!

  • S pola snage

    6. mart 2022 | 07:47

    Razbio fudbalera s pola snage, a oni su svi “brži od Bolta” Na 60 metara oduvao čoveka cela 3 metra u patikama, a pritom on je najbrži fudbaler kod nas, da fudbalski treneri sad malo ućute sa pričama da mogu da se porede sa sprinterima

  • Host

    5. mart 2022 | 20:23

    Da me neko ne shvati pogresno, niti zelim da uvredim decka, jasna je prica da je brz, ali meni je smesno kako ovaj nas trci, nit ima tehniku nit mi deluje ozbiljno... Kapiram da moze da se poradi na tehnici trcanja, samim tim mislim da moze da poboljsa vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA