≫ 

Najlepša atletičarka sveta obezbedila normu za SP u Beogradu, a onda razočarala navijače

Alisa Šmit želi medalju na domaćem terenu

  • 1

Jedna od najlepših atletičarki sveta Alisa Šmit ispunila je normu i kvalifikovala se za Svetsko dvoransko prvenstvo koje se od 18 - 20 marta održava u Beogradu.

Ipak, po svemu sudeći atraktivnu atletičarku nećemo gledati u Beogradskoj Areni. Alisa je na nacionalnom prvenstvu u Lajpcigu sa rezultatom 52.80 ostvojila 2. mesto i srebro u trci na 400 metara, i to, iza Korine Švab koja je bila fantastična sa 51.74. Ovo je ujedno i najbolji rezultat Šmitove koja je mogla da se bori za visok plasman u Beogradu.

- Tako sam srećna, Nisam mogla bolje od ovoga. Zaista sam želela da ostvarim rezultat ispod 53 sekunde - rekla je Šmitova i dodala:

- Želim da se pripremim za letnju sezonu i Svetsko prvenstvo u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i za Evropsko prvenstvo u Minhenu. Zaista želim da ostvarim dobvar rezultat kod kuće i borim se za medalju - zaključila je ona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by ᗩlica Ѕchmidt | Track&Field (@alicasmd)

Inače, Alisa Šmit je pored atletika i influenserka, pošto je samo na Instagramu prati oko 2.7 miliona ljudi. Pogledajte neke od njenih fotografija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ахс

    10. mart 2022 | 08:00

    Треба их одмах сместити у избеглички камп,и третирати као они Новака.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA