≫ 

Belgrade Indoor Meeting: Anić četvrti, a Jovančević sedmi u disciplini skok udalj!

Sjajni rezultati naših atletičara večeras u Beogradu

  • 0
Belgrade Indoor Meeting Foto: Nikola Tomić

Fantastični rezultati viđeni su na Belgrade Indoor Meetingu u disciplini skok udalj! Učešće su uzela i dva srpska atletičara, koja su se pokazala veoma dobro u jakoj konkurenciji, ali je pobedu ipak odneo olimpijski šampion, Miltijadis Tentoglu iz Grčke sa skokom od 8,25 metara iz poslednje serije.

Drugo mesto pripalo je Šveđaninu, Tobijasu Montleru koji je vodio ispred Tentoglua sve do poslednje serije skokom od 8,23 metra. Ipak, na kraju je morao da se zadovolji drugim mestom na pobedničkom postolju.

Na trećem mestu našao se Lester Leskej sa Kube sa 8,01 metara, dok je naš Lazar Anić bio odličan sa skokom od 7,90 metara. Drugi srpski takmičar, Strahinja Jovančević zabeležio je rezultat od 7,74 metara.

Peti je bio Filip Pravdica sa 7,85 metara iz Hrvatske, dok je Marko Čeko iz iste zemlje bio šesti sa 7,77 metara. Poslednje mesto pripalo je Ingaru Kiplesundu iz Norveške sa 7,40 metara.

Govoreći o rezultatima naših atletičara, Anić je najbolji rezultat zabeležio u trećoj, a Jovančević u petoj seriji Belgrade Indoor Meetinga.

Video: Najbrži srpski atletičar se trkao sa Jamajčaninom, najbržim fudbalerom Superlige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA