≫ 

Srpska atletska kraljica pobedila u Beogradu: Ivana Vuleta u velikom stilu najavila Svetsko prvenstvo!

Odlični skokovi naše atletičarke, drugo mesto pripalo Milici Gardašević

  • 3

Velika, velika pobeda naše Ivane Vulete na Belgrade Indoor Meetingu u "Štark Areni". Naša najbolja atletičarka dokazala je da se nalazi u sjajnoj formi pred Svetsko prvenstvo koje se od 18. do 20. marta održava u našem glavnom gradu, pošto je bila ispred konkurencije sa skokom od 6,88 metara.

Ona je ovaj rezultat ostvarila u četvrtoj seriji, a interesantno je da je od početka do kraja bila na prvoj poziciji. Već na startu je došla do daljine od 6,83 metara, koliko je imala i u petoj i šestoj seriji, dok je u drugoj i četvrtoj prestupila.

Drugo mesto pripalo je našoj sjajnoj Milici Gardašević, koja je "letela" do 6,69 metara, a imala je još jedan skok preko 6,60 metara - odnosno 6,66 metara u drugoj seriji.

Treće mesto osvojila je Neja Filipič sa 6,60 metara, dok je podijum za 5 centimetara izmakao Tildi Johanson, koja je skočila 6,55 metara trećoj seriji.

Sjajan rezultat naše Ivane, koji nagoveštava, nadamo se, i zlatnu medalju na predstojećem Svetskom prvenstvu u "Štark Areni".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZB

    7. mart 2022 | 19:58

    Шта је то BELGRADE INDOOR MEETING ? Рекох жени да чим роди дете почне да га учи енглески. Коме више треба српски језик?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA