Britanci na 800 metara gađaju zlato: Povorka sa Osrtva stiže u Beograd da sve osvoji

Nema sumnje da će Hodžkinson, koja je vlasnik srebrne medalje sa prošlih Olimpijskih igara u Tokiju, imati težak zadatak

  • 0
Belgrade Indoor Meeting Foto: Nikola Tomić

Mlada Kili Hodžkinson posmatraće se sa posebnom pažnjom pošto je favorit za osvajanje medalje.

Sve njene protivnice su u svojim zemljama poznate kao verovatno najbolje u svojim disciplinama ikada. Biće teško, a kada je to bilo lako na Svetskom prvenstvu?

Na crtu će joj između ostalih stati Halima Nakaji iz Ugande, Natoja Gul koja je članica mnogobrojne jamajkanse delegacije, te Kartiona Biset iz Australije.

Nema sumnje da će Hodžkinson, koja je vlasnik srebrne medalje sa prošlih Olimpijskih igara u Tokiju, imati težak zadatak, pogotovo imajući u vidu da je tu Nakaji koja je svetski šampion iz 2019. godine.

Velika delegacija Velike Britanije stiže u Beograd, a imaće čime da se pohvale na 800 metara. Tri šanse su tu za medalju u ime Ostrvljana, a u centru pažnje će biti Eliot Žils, Čarli Daval Gris i Gaj Lrnmot.

Uz to očekuje se učešće još istaknutih trkača, a i Australija će imati svoj fenjer u Beogradu u vidu Čarlija Hantera.

Moguća su iznenađenja, ali sve ćemo već videti kada se da znak za početak trke. Britanci imaju kvantitet, ali potrebno je još jednom da pokažu kvalitet kako bi odneli odličje iz Beograda.

Video: Duplantis nakon oborenog svetskog rekorda: Dobro skačem svaki put kada dođem u Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA