≫ 

Favoritkinja na 800 metara u Beogradu: "Nadam se da ću biti odmorna da donesem Velikoj Britaniji uspeh"

Pominjala je i vreme korona virusa i koliko je to uticalo na nju

  • 0
Kili Hodžkinson, Keely Hodgkinson, Velika Britanija Foto: Milena Đorđević

Jedna od vodećih atletskih zvezda Velike Britanije, Kili Hodžkinson, takmičiće se u trci na 800 metara na Svetskom prvenstvu u Beogradu, a već je u velikom ritmu i taman što je izašla iz jednog takmičenja.

- Morala sam sve da procesiram. To je bilo samo jedno takmičenje. Morala sam da organizujem svoje vreme. Bilo je zanimljivo iskustvo, fokusirali smo se na ono što je bitno, a to je da se takmičimo i pokažemo šta znamo. Ovo je novo iskustvo za sve nas. Mi imamo četiri takmičenja (iz Britanije), niko ne zna kako će sve da izgura, da li je to moguće. Iscrpljujuće je. Na EP bih volela da budem i na Igrama Komonvelta.

Nada se uspehu.

- Veoma sam uzbuđena. Mala je razlika u vremenu između dve trke, ali se nadam da ću biti odmorna da donesem rezultat Velikoj Britaniji.

Pominjala je i vreme korona virusa i koliko je to uticalo na nju.

- Bila sam jako nemotivisana, što se sve odlagalo. Olimpijske igre su bile pomerene, uzela sam medalju tada. Htela sam da se vratim na osnove, na ono što sam radila kao mala. Ove godine, sve što budem uradila 2022. godine biće veliko - zaključila je Hodžkinson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA