≫ 

Kolašinac zadivljen napretkom atletike u Srbiji: "Biće velika čast predstavljati našu zemlju u Beogradu"

Naš bacač kugle pokušaće da ostvari dobar rezultat u jakoj konkurenciji

  • 2

Svetsko atletsko dvoransko prvenstvo sutra počinje u Beogradu. Očekuje nas zaista pravi spektakl u kojem će moći da uživaju svi ljubitelji kraljice sportova, a u našoj prestonici će se naći oko 700 takmičara iz svih krajeva planete. Arena je spremna, urađen je veliki posao u organizaciji samog takmičenja i slika iz našeg glavnog grada otići će u ceo svet.

Jedna od naših nada za visok plasman, a nadamo se i medalju biće Asmir Kolašinac, koji se vredno spremao za početak šampionata u Beogradu. On je na Instagramu objavio interesantan snimak u kojem je uporedio uslove za trening koje je imao tokom 2010. godine kada se pripremao za Dohu, kada je zauzeo deveto mesto i one koje je imao pred šampionat u Srbiji koji sledi.

Razlika je ogromna i smatra da će ona pomoći mladim atletičarima da pokažu odlične rezultate u narednim godinama.

- Da vas i sebe podsetim kako se nekada treniralo, a kako je to sada. Improvizacija - idealni uslovi. Te 2010. godine zvučalo je kao fanzazija da će 12 godina kasnije Svetsko prvenstvo biti kod nas u Beogradu. Mnogo smo svi zajedno postigli i ponosan sam na to što sam deo evolucije koju je doživela atletika u Srbiji. Sada mladi atletičari imaju idealne uslove i mnogo više novca. Tako i treba - poručio je Kolašinac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Asmir Kolašinac (@asko_kolasinac)

Potom je dodao da će mu biti čast da predstavlja Srbiju u Beogradu.

- Predstavljati svoju zemlju na najvećoj smotri i to kao domaćin je za mene najveća čast. Želim nam puno uspeha! - napisao je Kolašinac.

Video: Elzan Bibić pred SP: Želim u finale, to je cilj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA