≫ 

Kolašinac otkrio šta ga je poremetilo: "Nisam navikao na duga takmičenja, imao sam pauzu od 30 minuta"

Srbin nije mogao više, ali ipak, čak je i 11. mesto na svetu veliki uspeh za našeg atletičara

  • 1

Imala je Srbija velika očekivanja od Asmira Kolašinca, imao je i on, da će makar kuglu dobaciti do medalje, ali... Kolašinac je stao na bačenih 20,64 metara, što mu je bilo dovoljno tek za 11. mesto u paklenoj konkurenciji od 18 takmičara..

Kolašinac je u konkurenciji i pre nastupa imao 11. najbolji rezultat, njegov rekord karijere je 21,58, što da je dobacio, mogao je i do šestog mesta. Ipak, nije uspeo, ali nema za čim da žali, pokazao se u dobrom svetlu pred domaćom publikom. Međutim, nije Kolašinac bio najzadovoljniji posle svog nastupa.

- Moram da priznam da nisam zadovoljan, pomalo sam razočaran, osećao sam se super, bio sam spreman. Išao sam lagano u prvoj seriji, međutim, takmičenje traje jako dugo, to je nešto na šta nisam navikao, čekao sam 30 minuta na drugu seriju. Onda sam malo pao posle te serije, zbog toga mi je najviše žao. zaista je publika bila sjajna i najviše mi je zbog publike žao.

- Trebalo je da se nađem među osam. Nije bilo za medalju, vidite da su momci spremni, ali da je makar bilo preko 21 metar. Ali ponosan sam, velika je čast braniti boje naše zemlje pred domaćom publikom, idemo dalje, naravno, dug je put pred nama, ima još takmičenja. Sledi odmor, pa Svetsko prvenstvo na otvorenom, malo da mi se emocije smire, onda će sve biti dobro.

Posle ovoga, Kolašinac se zahvalio i publici koja je došla da bodri naše atletičare.

- Da se zahvalim svima na podršci, hvala vam, čestitam momcima koji su prošli dalje. Viđamo ćemo se još, ako Bog da. Nekom drugom prilikom - rekao je Kolašinac.

Video: Aleksa Kijanović zadovoljan nastupom na SP: Velika je čast trčati pred domaćom publikom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA