Krauzer i srećan i nesrećan: "Romani mi je rekao "ne", nisam znao da će ovoliko trebati za zlato u Beogradu"

Sam Romani je bio prilično skroman nakon što se okitio zlatnim odličjem

  • 0

Olimpijski šampion Rajan Krauzer nije uspeo da se domogne zlata na Svetskom prvenstvu u Beogradu, a sve pohvale je uputio na račun Darlana Romanija, Brazilca koji je jedini bacio kuglu više od njega.

- Došao sam u Beograd, nadajući se da ću pobediti. Romani je danas rekao ne. Srećan sam nastupom, pogtovo prvim hicem. Malo sam nezadovoljan ostalim hicima. Još je rano u sezoni, ne mogu da kažem da sam bio u formi... Uvek ima mesta da napredujem. Treniraću još više, nisam razočaran. Dobro sam otvorio sezonu, 22,44m. Nikada ne bih rekao da će ovoliko biti potrebno za titulu.

Sam Romani je bio prilično skroman nakon što se okitio zlatnim odličjem.

- Ovo je bio sjajan dan, to je takmičenje, nekada ja pobedim, nekada oni. Imam veliko poštovanje za svoje rivale. Ali kao što rekoh, sve je moguće.

Tomaš Volš, koji je stigao do bronze, oduševljen je konkurencijom u Beogradu.

- Mislim da sam prošli put ovoliko bacio za zlato, sada je toliko bilo dovoljno za bronzu. Bilo je ovo sjajno takmičenje. Ako ne bacite preko 21,50m, ne možete da računate na medalju. Romani je pokazao kako to treba da se radi - kazao je Volš.

Video: Pesnica u zid pokazala koliko je Asmir nezadovoljan: Emotivni Kolašinac o učešću na SP u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA