Osvajač zlata na SP u atletici mislio da mu je žena kod kuće, a onda ju je video u Beogradu

Tek kada je uključio lokator i shvatio da ja na aerodromu, pretpostavio je da sa sinom dolazi da ga gleda u borbi za medalju

  • 2
Marsel Džejkobs Printskrin: Instagram/nicole__daza

Italijanski sprinter Marsel Džejkobs osvojio je u subotu veče zlatnu medalju na 60 metara na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.

Džejkobs je deonicu istračao u vremenu od 6,41 sekundu, a tri hiljaditinke bio je brži od Amerikanca Kristijana Kolmana, koji uzeo srebro. Bronzu je pripala Amerikanac u Marvinu Brejsiju, koji je imao vreme 6,44.

Nedugo posle trke govorio je o sportskim temama sa medijima, dok je za "Gazetu delo Sport" otkrio kako ga je iznenađenje sačekalo na dan trke.

Naime, njemu je u subotu tokom dana u Arenu stigla supruga Nikol sa sinom Entonijem u naručju, a Džejkobs je priznao da prvobitno nije znao da će imati najvažniju podršku na tribinama.

- U subotu kasno ujutru sam saznao da dolazi. Bilo je to divno iznenađenje. Zvao sam je i nije mi se javila. Počeo sam da brinem. Tražio sam je lokatorom, ponekad to radimo. Video sam da je na aerodromu. Tu sam shvatio, iako mi je kasnije rekla da je izašla na ručak. "Na aerodromu", upitao sam je?

Marsel Džejkobs Printskrin: Instagram/nicole__daza
Marsel Džejkobs Printskrin: Instagram/nicole__daza

Otkrio je Džejkobs i sledeće korake.

- Idem sa Nikol u Dubai, ne više od pet dana. Već sledeće sedmice u Rimu počinjemo štafetni susret, prvi posle OI. Ipak, najpre ću trećeg dana SP biti u Beogradu i navijati za sunarodnike - poručio je Džejkobs.

Video: Odjeknule reči italijanske munje iz Beograda: 2 zlata u manje od godinu dana nisu slučajnost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA