≫ 

Trgovčević: "Nadam se da će Beograd dobiti EP 2026, bilo je fantastično pred domaćom publikom"

Srpski atletičar nije izborio plasman u polufinale

  • 0

Današnji program na Svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici počeo je trkom na 60 metara sa preponama za muškarce, a u prvoj trci, srpski atletičar Luka Trgovčević zauzeo je 8. poziciju sa vremenom 7.89.

Trgovčević je izneo za Telegraf svoje utiske posle nastupa pred domaćom publikom.

- Mislim da sam mogao nešto bolje. Moj cilj je bio da prođem do polufinala. To je bilo strašno teško i morao sam da rizikujem malo. Trebalo je da bude perfektna trka. Nažalost, napravio sam grešku na petoj, tu sam izgubio nešto. Možda sam bio tu negde blizu mog ličnog rekorda. Biće bolje sledeći put - rekeao je srpski atletičar i opisao utiske posle nastup

- Bilo je fantastično. Nisam nikada nešto tako doživeo. Nadam se da će Beograd dobiti Evropsko prvenstvo 2026. godine i da ću moći još jednom da se takmičim pred domaćom publikom.  Ja se vraćam u Italiju, tamo živim i tamo treniram do maja, a onda počinjem sa trkama. Moram da nađem neki dobar međunarodni miting gde dobijam poene za renking. Kako dobijem poene, moćiću da idem u Minhen.

Video: Srpska atletičarka o svetskoj rekorderki: Ona mi je idol, neverovatan je osećaj skakati pored nje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA