≫ 

Istorija u Beogradu! Ovo je nestvaran nebeski skok Venecuelanke za svetski rekord koji će se pamtiti!

Velika je čast za Beograd i Srbiju što je video ovaj rekord

  • 3
Yulimar Rojas Julimar Rohas Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Istorija je ponovo ispisana u Beogradu pošto je na Svetskom dvoranskom prvenstvu neverovatna Julimar Rohas u troskoku skočila 15.74, i za 31 centimetar oborila svetski rekord!

Delovalo je iz skoka u skok da Rohas ima energiju i veliku želju da postavi novi svetski rekord! Cilj neverovatne Julimar Rohas je bio da preskoči 15.43. U jednom momentu ova dvadesetšestogodišnja Venecuelanka je izvela odličan skok, ali je prestupila. Tu se nije zaustavila i nije odustajala. Tako je u svom poslednjem skoku, pronašla dovoljno snage, zaletela se, a onda je usledio skok o kojem će se dugo pričati.

Rohas je popravila rekord za 31 centimetar što je potpuno neverovatno! Ovo je svakako rezultat o kojem će se dugo pričati i koji će dugo biti na snazi, a kako stvari stoje, verovatno je ona jedna od retkih koja bi u budućnosti mogla da pomeri granice i prevaziđe samu sebe.

Koliko je ovaj skok istorijski pokazuje i to da je ova dama na otvorenom uspela da skoči 15.67, a sada je i taj rekord popravila i oborila ga u dvorani.

Video: Srpska atletičarka o svetskoj rekorderki: Ona mi je idol, neverovatan je osećaj skakati pored nje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA